Екипът ни има добри идеи и необходимата подготовка за едно

...
Екипът ни има добри идеи и необходимата подготовка за едно
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Ако бъда избран за кмет, ще заложа на диалога с хората, с гражданите

„ Екипът ни има положителни хрумвания и нужната подготовка за едно положително, друго ръководство “, сподели за Българска телеграфна агенция Терзиев.

 

Той добави, че са подготвили проекти за всеки един регион по какъв начин да се развива, като задачата е до локалните избори през есента хората да знаят какво съответно оферират за обособените квартали. 

 

„ Затова ще прекарам идващите месеци измежду хората, с цел да могат да ме видят от плът и кръв “, отговори той  на въпрос.

 

Описва себе си, като човек, който умее да мечтае и да осъществя фантазиите си, да ги ползва в деяние посредством събирането на „ страхотни хора, с които да осъществя тези амбициозни фантазии ".

 

Аз съм конструктивен човек, интересува ме не какво е било, въпреки че предишното е доста значимо, с цел да извличаме уроци, само че това, което има значение е, какво вършим през днешния ден, с цел да построим едно доста по-хубаво бъдеще, уточни още Терзиев.

 

Той увери, че залага на положителна акция.

 

„ Ако попадаме в клопката на компроматната акция, какво в последна сметка по-различно предлагаме ние? Не може да приказваш за по-различно ръководство по време на акция и след нея да прилагаш похватите, които виждаме до каква степен са ни довели – разграничено общество. Нашата вяра е да не се поддадем по никакъв метод на провокациите и да продължим с положителна акция “, акцентира той.

 

Ако бъда определен за кмет, ще заложа на разговора с хората, с жителите. Това е доста централна тематика, прецизираме съответната механика, само че „ Екипът на София “, като представители на гражданските сдружения, застъпват тезата да се работи интензивно с обществото, да се заделя бюджет за финансиране на планове, които идват от жителите, да е явен процесът, по който това става.

 

За мен е доста значимо да скъсим дистанцията с жителите, да има механизъм, по който хората виждат какво се случва и могат да вземат участие в даването на хрумвания, с цел да можем да изградим положително партньорство сред общината, жителите и бизнеса, акцентира претендентът за кмет на София.

 

„ С Васил Терзиев сме превъзходен тандем, извънредно допълващ се. През годините сме генерирали доста знания за София, т.е. доста добре се допълваме и имам вяра, че като екип можем да изведем столицата до едно доста по-добро ръководство на града в идващите четири години. Основното обръщение е хората да повярват, че София може да се развива доста по-бързо “, коментира лидерът на листата за общински съветници Борис Бонев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР