Екипът на татко Ръза отново ще се бори с престъпниците

...
Екипът на татко Ръза отново ще се бори с престъпниците
Коментари Харесай

Криминалният хит Опасни улици се завръща по бТВ Стори

Екипът на баща Ръза още веднъж ще се бори с нарушителите в Истанбул – всяка делнична вечер от 19:00 ч. по бТВ Стори

Един от най-обичаните сериали в българския ефир – „ Опасни улици “ – се завръща от 5 февруари (понеделник) в ефира на фамилния канал бТВ Стори. Епизодите на хитовата турска поредност ще вървят всеки работен ден от 19:00 ч. и дават обещание завладяващи и заплетени случаи за паметния полицейски екип на баща Ръза.

Полицейската сага споделя за същинското лице на Истанбул, където всекидневието е изпълнено с паники и напрежение. Един полицейски екип би трябвало да въдвори ред и се отдава на задачата си безусловно и с цялото си сърце. Без да подценяват служебните си отговорности, героите претърпяват разнообразни драми и безредици, само че мощната връзка, която са построили между тях, постоянно ги крепи и ги кара да се усещат като семейство.

„ Опасни улици “ е същински феномен както у нас, по този начин и в южната ни съседка, където върви от 2006 година насам. Криминалният шлагер е един от най-дълго излъчващите се сериали в Турция, като общият брой на епизодите към този миг наброява 661.

Изпълнителят на основната роля – Зафер Ергин, споделя, че за 18 години дотолкоз се е слял с облика си, че „ постоянно самият аз се греша и от време на време, когато се обадя на чужд по телефона и насреща ме попитат кой съм, давам отговор: „ баща Ръза “. Вкъщи всички ме назовават „ комисар “, а от време на време по този начин се обръщат към мен и хората на улицата “.

Как Ръза, Хюсню, Месут, Енгин, Селин, Хакан, Арда, Джемал и Езги ще продължат да се борят против беззаконието в Истанбул, не пропускайте да разберете в епизодите на „ Опасни улици “ – от 5 февруари (понеделник), всяка делнична вечер от 19:00 ч. по бТВ Стори!

Тази седмица феновете на фамилния канал ще могат да се насладят на последните епизоди от първия сезон на „ Семейството “. Хитовата поредност с Къванч Татлъту следва да се завърне с последния си втори сезон скоро в ефира на бТВ Стори!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР