Екипът на популярния месинджър WhatsApp работи върху функция, която отдавна

...
Екипът на популярния месинджър WhatsApp работи върху функция, която отдавна
Коментари Харесай

WhatsApp скоро ще ви позволи да управлявате няколко акаунта от един телефон

Екипът на известния месинджър WhatsApp работи върху функционалност, която от дълго време се чака от потребителите и която ще ви разреши да стартирате голям брой сметки в WhatsApp от едно устройство и от едно копие на програмата, без спомагателни трикове като клониране.

По какъв метод това изобретение ще Ви е потребно?

Функцията е изключително настояща за потребителите на смарт телефони с две SIM карти. Нововъведението към този момент се появи в WhatsApp, само че към този момент единствено за бета-тестерите. WhatsApp 2.23.18.21 бета за Android предлага функционалността за голям брой сметки и раздела „ Профил “ на повече тестери. Тематичният запас WABetaInfo ни осведоми за новата функционалност.

Тъй като тя сега се популяризира за необятен кръг от тестери, е допустимо към този момент да е във финалните стадии на създаването и да стане налична за постоянните консуматори в границите на няколко месеца.

Какви промени още можете да очаквате?

Друга функционалност, налична за бета-тестерите, е новият раздел “Профил “, който ви разрешава да преглеждате и редактирате своя личен акаунт в WhatsApp и да променяте някои общи настройки.

Припомняме, че екипът зад WhatsApp работи и в други посоки на приложението, като повишение равнището на неговата дискретност. Сред нововъведенията в месинджъра е и опцията за шерване на видеоклипове с HD качество и доста други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР