Екипът на NOVA показа ексклузивни кадри на жилище фантом със

...
Екипът на NOVA показа ексклузивни кадри на жилище фантом със
Коментари Харесай

Журналист с разкрития за луксозния апартамент в болница „Лозенец”: Личеше, че е имало живот!

Екипът на NOVA сподели извънредни фрагменти на жилище призрак със сауна и джакузи, което се намира на територията на болница „ Лозенец ”. То е обзаведено скъпо и досега е било под ключ.
Сегашното управление на лечебното заведение разгласи, че не е ясно по кое време и от кого е издигнато и обзаведено първокласното помещение, както и за каква цел се е употребило. Според тях жилището няма документи.
Бившият и дълготраен шеф на болничното заведение проф. Любомир Спасов изясни, че знае за този апартамент, само че акцентира, че в него не са вложени пари нито на болничното заведение, нито на Медицинския факултет към Софийския университет.
В студиото на „ Събуди се ” журналистът на NOVA Михаела Карабельова изясни, че в този момент мястото стои по този начин, както е оставено. „ По всичко проличава, че там е имало живот. В мивката имаше съдове, чаши от кафе, от които си личеше, че са употребявани. Имаше кутии с пури и алкохол, както и цялостни бутилки ”, описа тя.
Прави ѝ усещане, че стигайки до вратата на жилището, по нищо не проличава, че зад нея има 500 квадрата разкош. „ На покрива прави усещане, че има голям стъклен купол. По никакъв метод обаче не може да се разбере, че зад вратата се крие това, което на процедура видяхме ”, добави Карабельова.
Ръководството на лечебното заведение твърди, че за това място се носят градски митове из болничните коридори, интензивно се говорело, че такова място съществува в последните 5-6 години. В началото на годината новият шеф схваща, че в болничното заведение има заключени пространства, за които няма ключ.
„ В най-голямата стая, която наподобява като кабинет, е ситуирана техника. Тя е в един от шкафовете. Прави усещане, че цялата стена на тази стая е напълно в шкафове. В един от най-крайните беше ситуирана тази техника. Настоящото управление допуска, че тя се е употребила за някакви записи, само че няма доказателства ”, акцентира журналистът на NOVA.
Михаела Карабельова остава впечатлена от мащаба на първокласното помещение. „ Влизаш в едно място, което е ужасно пространно. Не чаках да има пет стаи и два санитарни възела. Обзавеждането беше нищожно, тъй като съгласно лекарите някаква част – може би немалка, е била изнесена. Никъде нямаше полилеи, висяха жици. Навсякъде по стените си личеше, че нещо е махано ”, описа още тя.
Прокуратурата към този момент ревизира длъжностно заграбване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР