Екипът на На кафе обърка двете млади певици Дара и

...
Екипът на На кафе обърка двете млади певици Дара и
Коментари Харесай

Голям гаф в На кафе! Гала се изложи много

 Екипът на " На кафе " обърка двете млади певици Дара и Дара Екимова. Първата  гостувала на Гала в " На Кафе “ и откакто излъчиха запис с видеопослание от блогъра Емил Конрад, в предаването последва и " включване “ от Искрата.

Ентусиазирано пеещият композитор стартира да хвали " Дара “ и да ръси пожелания към колежката си. На второто изречение обаче стана ясно, че Искрата приказва за Дара Екимова, с която имат дуетно парче " Сагапао “, а пред екрана озадачено с мигли клепаше другата Дара.

Гафът не остана неусетен и предизвика конфузия в студиото. Не стана ясно дали объркването е дело на екипа, дали видеото е остаряло и неверно определено или неверно записано, но Гала хвърли виновността на Искрата, като загатна, че той е объркал двете " Дари “.

Гостуващата в предаването Дара не се впечатли от грешката предполагайки, че сътрудника й се е объркал, и подчерта, че харесва адашката си.

Дублажа на имената обаче несъмнено нервира дъщерята на починалия фронтмен на " Сленг “ Дими, която гостува неотдавна в предаването " Мармалад “, видя кореспондент на LifeOnline.bg. Тогава тя натърти, че " Има единствено една Дара! Дара Екимова! “, намеквайки, че нейното име е оригинал и тя е кръстена и записана по персонални документи Дара, до момента в който съименичката й от Варна се споделя Дарина.

Междувременно пред Гала ДАРА призна, че сега няма гадже. Гостуването й в шоуто бе във връзка излизането на новият й сингъл " Ella Ella ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР