Екипът на MLS Торонто ФК обяви подписването на някогашния високо

...
Екипът на MLS Торонто ФК обяви подписването на някогашния високо
Коментари Харесай

Newcastle wonderkid, някога свързван с трансфер на Манчестър Юнайтед, напуска Англия за MLS

Екипът на MLS Торонто ФК разгласи подписването на тогавашния високо оценен халф на Нюкасъл Мати Лонгстаф, който беше наблюдаван от Манчестър Юнайтед, откакто избухна на сцената през 2019 година с дебютен гол във Висшата лига против Червените дяволи.

Въпреки бързия старт на Сейнт Джеймс Парк дружно с по-големия си брат Шон Лонгстаф, който към момента играе в халфовата линия на свраките, Мати записа единствено 20 мача за клуба си от детството преди няколко хода чартърен. На един стадий се оповестява, че и двамата братя са били следени от Юнайтед, само че ходовете по този начин и не са се материализирали и кариерите им са тръгнали в разнообразни направления.

23-годишният състезател прекара време в Абърдийн, Мансфийлд Таун и Колчестър Юнайтед, преди Нюкасъл да откаже да възобнови контракта му. Сега той откри нов непрекъснат клуб, като се причисли към ФК Торонто със свободен трансфер.

" Развълнуван съм да поздравявам Мати в нашия тим ", сподели старши треньорът на ФК Торонто Джон Хердман. " Неговият опит във Висшата лига...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР