Екипът на мащабна филмова продукция организира кастинг за професионални и

...
Екипът на мащабна филмова продукция организира кастинг за професионални и
Коментари Харесай

Търсят се актьори и статисти за нов игрален филм във Варна

 Екипът на огромна кино продукция провежда кастинг за професионални и непрофесионални артисти и статисти във Варна през този уикенд в известно плажно заведение. Ако сте на възраст от 18 до 45 години, притежавате актьорски гений или харизматична визия, фотогеничност или просто имате предпочитание да се снимате в игрален филм, заповядайте на 5 или 6 юни, тази събота и неделя в " Мунлайт " на варненския плаж от 10 до 19 часа. Търсят се най-различни персонажи за кино лентата, както и статисти. Снимките ще са напълно във Варна и ще се проведат в интервала от средата на юли до края на август.

Игралният филм ще бъде със актуален и съвременен сюжет.  Лентата ще бъде екранизация по книгата на Цето Мит  – " Финалният кастинг ". Идеята на създателя е да сътвори поредност от филми – романи.  Четейки книгата и по-късно гледайки кино лентата усещането на фена се ускорява повече и в неговото въображение се запечатва самостоятелна проекция на  историята.

" Финалният кастинг " е сантиментална комедия за киното и останалият свят, в която студентът по право Боби разкрива строго защитавани от него фамилни секрети. Случайността го води до снимачните площадки, където открива любовта и магнетизма на изкуството, които трансформират живота му. Но той желае повече. Поставен сред двата свята, той търси метод да ги сплоти.

В плана са ангажирани едни от най-хубавите експерти във Варна, измежду които е операторът Данил Кираджиев с екипа на NTG Motion Pictures. Александър Николов от " Артин Вижън " е зает за помощник режисьор. Композиторът и музикален продуцент Вихрен Урумов ще прави саунд дизайн и звука на терен на кино лентата. Втори помощник режисьор е Христина Ралева –собственик на  школа за вокално и актьорско майсторство " Студио 9 ". Членовете на екипа са работили по редица кино продукции, рекламни и музикални клипове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР