Екипът на Фондация Нана Гладуиш – Една от 8“ със

...
Екипът на Фондация Нана Гладуиш – Една от 8“ със
Коментари Харесай

Провеждат кампания срещу рака на гърдата във Велико Търново

Екипът на Фондация „ Нана Гладуиш – Една от 8 “ със съдействието на Община Велико Търново за повторно ще посети Велико Търново.

На 25 септември пред постройката на Общината ще бъде паркиран Розовият кемпер на „ Една от 8 “. На 26 септември екипът на фондацията ще посети Комплексния онкологичен, с цел да се запознае и да поддържа прочувствено и на практика пациентите, които превеждат лекуване в центъра.

„Жените, които сега минават лекуване и техните близки, могат да се възползват от услугите, които се правят в розовия кемпер на фондация „ Една от 8 “. На място дамите могат да беседват с психолог. С тях ще бъде гримьор и кулинарен блогър. Екипът ще носи тюрбани, първоначални протези, аксесоари и брошури, които ще бъдат потребни за дамите, преминаващи на лечение“, показват от фондацията.

С финансовата поддръжка на козметична компания Avon ще бъдат извършени безвъзмездни ехографски профилактични прегледи за рак на гърдата. Условието е дамите да са на възраст от 20 до 65 години, да не са били диагностицирани с рак на гърдата и да не са бременни. Ще бъдат прегледани безусловно гратис 130 дами във Велико Търново.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР