Екипажът на танка Т-72БЗМ на Западния военен окръг унищожи боеприпасите

...
Екипажът на танка Т-72БЗМ на Западния военен окръг унищожи боеприпасите
Коментари Харесай

МО на Русия: Унищожени са боеприпаси на ВСУ в зоната на специалната операция

Екипажът на танка Т-72БЗМ на Западния боен окръг унищожи боеприпасите на Въоръжените сили на Украйна в зоната на специфична интервенция. Това споделиха пред публицисти от Министерството на защитата на Руската федерация, оповестяват съветски медии.

" Според разследващите подразделения са разпознати позиции и скупчвания на муниции на съперника. Екипажът неотложно се реалокира на затворени огневи позиции и отработва по заложените координати, като прави корекции ", споделят още от Министерството на защитата на Руската федерация.

Те означават, че вследствие на офанзивата екипажът е блъснал маскирани укрепени позиции на въоръжените сили на Украйна в зоната на специфичната военна интервенция.

Огънят е воден на разстояние до 10 км. Корекцията на огъня и фиксирането на унищожаването на задачите са осъществени благодарение на дронове.

„ След осъществяване на бойни стрелби, танкът смени огневите си позиции на аварийни, с цел да попречи на съперника да отвърне на огъня “, прибавиха от Министерството на защитата на Руската федерация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР