Екип от прокурори и следователи са влезли в Централното управление

...
Екип от прокурори и следователи са влезли в Централното управление
Коментари Харесай

Прокуратурата влезе в БДЖ след сигнал на бившия служебен министър

Екип от прокурори и следователи са влезнали в Централното ръководство на БДЖ в София.

По неофициална информация се ревизират злоупотреби на управителни длъжностни лица, а дейностите са след сигнал, подаден от служебния министър на превоза Христо Алексиев, заяви Българска национална телевизия. Става въпрос за фиктивни поправки на локомотиви и вагони на железниците.
Николай Събев сигурен, че БДЖ ще е на облага с елементарна математика
„ БДЖ ще излезе на облага с обикновена математика и моделиране “. Това съобщи новият транспортен министър Николай Събев пред...
Прочети повече
Още през октомври Алексиев откри по време на инспекция забавени теповве по осъществяване на ремонтните действия. Тогава стана ясно, че едвам след негова персонална интервенция е почнал главен ремонт, само че единствено от мотрисите в жп хранилище Илиянци.

Припомняме, че преди седмица новият министър на превоза Николай Събев разпореди освобождение от служба на Любен Нанов, шеф на " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД поради неприятното мениджърско ръководство. Установени са нарушавания в осъществяването на ремонтните стратегии на мотрисите и вагоните способстват за утежняване на предоставяната услуга, което не е в отбрана на публичния интерес.

Освобождаването на Нанов пристигна откакто по време на неговото ръководство държавната жп компания подписа няколко неизгодни контракта за ремонт.

На длъжността шеф на „ БДЖ-Пътнически транспорти “ ЕООД, за период до осъществяване на конкурс за избор на нов шеф, краткотрайно беше назначен Константин Азов.
Транспортният министър маха служебните коли на шефовете в БДЖ
Транспортният министър Николай Събев разгласи през днешния ден, че всички ръководители на БДЖ остават без служебните си коли и оттук насетне ще разчит...
Прочети повече
Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР