Екип на Специалицизираните полицейски сили при СДВР залови 15-годишно момче,

...
Екип на Специалицизираните полицейски сили при СДВР залови 15-годишно момче,
Коментари Харесай

Тийнейджър подкара мощен автомобил в София

Екип на Специалицизираните полицейски сили при Столична дирекция на вътрешните работи залови 15-годишно момче, което карало из главните улици в столичния квартал " Младост 4 ".

Мощният автомобил бил спрян за инспекция довечера на ул. " Филип Аврамов ". На седалката до 15-годишния лидер седял брат му на 17 години. На задната седалка била майка им на 34 год., на която е автомобила, и бащата на 38 год. Автомобилът ще бъде дерегистриран, а на майката на лидера ще бъде формиран акт. Ще бъде сезирана Държавната организация за протекция на детето.

" Абсолютно безотговорна постъпка. Колегите са съставили акт за определяне на административно нарушаване на майката, която е притежател на автомобила, защото лидерът е наказателно не виновен. Автомобилът се дерегистрира, смъкват се регистрационните табели, образува се кореспонденция, която на следващия ден ще бъде рапортува в Софийска районна прокуратура. Ще бъде сезирана организацията за протекция на детето. При инспекцията на майката на лидера е открито, че тя има невръчени фишове на стойност към 3500 лв. ”, разяснява старши контрольор Цветан Среднев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР