Екип на предаването „Код Спорт“ по ТВ+ гостува на звездното

...
Екип на предаването „Код Спорт“ по ТВ+ гостува на звездното
Коментари Харесай

Джеймс Милнър: Реших да дам нещо специално на хората

Екип на предаването „ Код Спорт “ по ТВ+ гостува на звездното шоу в Шотландия, което направиха тимовете на Стилиян Петров и Джеймс Милнър с благотворителната цел да се съберат пари за заболели от рак деца. Стенли, както мнозина на Острова назовават рекордьорът по мачове за националния тим на България, завоюва мача на живота си, като пребори подлата болест и в този момент оказва помощ на други в неволя. Редом с него на стадион „ Паркхед “ в Глазгоу застана и кавалерът на „ Златната топка “ Христо Стоичков, както и десетки звезди от близкото минало на английския футбол. Едно от основните настоящи лице – халфът на Ливърпул Джеймс Милнър, застана пред камерата на „ Код Спорт “.

- Здравейте, мистър Милнър! Как решихте да организирате благотворителния мач против рака дружно със Стилиян Петров?
- Аз вземам участие в благотворителни събития от шест години. Знам, че Стилиян прави същото от дълго време. Преди няколко месеца той ме попита дали бих желал да вземам участие. Решихме, че ще го създадем в уместно време. Надявам се, че хората са останали удовлетворени от продукцията, която им показахме.
 Благотворителен мач на Стилиян Петров @@@
- Ние видяхме какъв брой превъзходна галавечер организирахте със Стилиян. Как решихте преди шест години да се занимавате с щедрост? - Футболът ми даде доста. Целият ми живот е обвързван с него и почитателите. В един миг взех решение да дам нещо особено на хората. Подобни събития оказват помощ на доста нуждаещи се по света.
 Благотворителен мач на Стилиян Петров @@@
- Знаете ли на какъв брой хора сте помогнали? - Ние сме представители на три разнообразни благотворителни фондации. В тези години сме събрали повече от 600 000 паунда от разнообразни събития. Парите са отишли за разнообразни дела. Всички са били разнообразни и се надявам, че са достигнали до доста нуждаещи се от помощ хора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР