Екимджиев е категоричен, че този списък бележи политическата смърт на

...
Екимджиев е категоричен, че този списък бележи политическата смърт на
Коментари Харесай

Адвокат Екимджиев: Ако Гешев не разследва снкционираните по „Магнитски“, той ще оглави списъка следващия път

Екимджиев е безапелационен, че „ този лист бележи политическата гибел на Бойко Борисов. Няма по какъв начин този път той да излезе на бял кон от тази обстановка, разчиствайки по този начин терена към себе си “.

“Този път подценяването на публиката, даже неизкушената и не помнеща изключително дълго българска аудитория, би било прекалено и обидно ”, добави юристът.

„ Мисля, че сме прекомерно огромни оптимисти, с цел да имаме вяра, че това ще бъдат последните наказания и че някой си е взел поука. Надявам се, че това ще стане, тъй като това вреди на българските жители и на българските институции “, уверен е Руслан Стефанов.

“Всеки български жител, с който говорите, ще ви каже: „ О, единствено тези ли? Толкова късно? “ Тук става въпрос за всичките случаи, апропо – както при първите наказания, по този начин и в този момент ”, акцентира Стефанов.

Припомняме, че на 10 януари Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на Министерството на финансите на Съединени американски щати наложи наказания на пет сегашни или някогашни длъжностни лица от България – Румен Овчаров, Александър Христов Николов, Иван Генов, Николай Малинов и Владислав Горанов – за тяхното необятно присъединяване в корупционна активност в България.

Санкционираните лица са заемали държавни постове в продължение на доста години, в границите на няколко държавни управления и с друга политическа принадлежност. Разнообразието на техните биографии и дългогодишната им популярност в българската политика илюстрират степента, до която корупцията е надълбоко вкоренена в министерствата, партиите и държавните браншове, и демонстрират изключителната потребност от политическа воля за реализиране на промяна, обвързвана с върховенството на правото, и битка с корупцията, означават американските власт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР