Екатерина и жертвата от 27 декември Поли Стефанов живели заедно

...
Екатерина и жертвата от 27 декември Поли Стефанов живели заедно
Коментари Харесай

Екатерина не била упражнявала аморална професия

Екатерина и жертвата от 27 декември Поли Стефанов живели дружно 8 години, въпреки и с спирания. Тя е ходила да работи в Испания, само че няма данни по делото да е упражнявала аморална специалност. Това съобщи в съда бранителят на Екатерина - юрист Янко Спасов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

На 27 декември у Поли Екатерина и синът й Стефан чествали Стефановден, пили ракия, донесена от бащата на Стефан като подарък. В един миг след препирня Екатерина нападнала със счупена чаша Поли. Стефан й помагал, като го притискал към фотьойла. Нанесени били и удари с нож, стана ясно в правосъдна зала.

" Какво е станало, може да се извлича от косвени доказателства, а те са показанията на майката, показанията на сина. Данните, събрани досега, са в развой на потвърждаване, на доказване. До убийството се е стигнало вследствие на насъбрани антагонистични връзки сред Екатерина и пострадалия ", разяснява юрист Спасов и добави, че не е явен и претекстът.

Екатерина в съда бе безапелационна, че единствено тя е отговорна за гибелта на Поли. Въпреки това арбитър Петко Минев взе най-тежката мярка - " задържане под стража " и за двамата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР