Ефектнен и бляскав, нестандартен и емоционално неустоим , модният конкурс

...
Ефектнен и бляскав, нестандартен и емоционално неустоим , модният конкурс
Коментари Харесай

Нестандартен моден конкурс взриви с емоции нощна Варна

Ефектнен и блестящ, ексцентричен и прочувствено неудържим, стилният конкурс на сезона мис и мистър „ Български топ лица - Варна 2017 ", за следващ път покори варненци и естети на прага на Коледа. Конкурсът се организира в една от Катедралите на нощния живот в Морския град- club Gatsby Варна, оповестява ПРофайл.

Стела Димитрова, 23-годишна икономистка от Варна, сграбчи жури и аудитория с професионално моделско държание и превъзходните си танцови умения. Али Алиев стана новият мистър Български топ лица. Мачото ловко съчетава професиналните си умения на модел с гения си на фотограф и водолаз. Съвсем скоро Али ще показа България на интернационален фешън конкурс в столицата на Перу - Лима.

Магдалена Георгиева завоюва наградата на варненските публицисти - мис Медия- Български топ лица -2017. Моделката очарова публиката с сексапил, ефектна „ модерно " походка и автентичен съблазън. Дейвид Иванов е името на мъжа, който се окичи се с лаврите Мистър Медия-201.

Високооктановото фешън шоу започва с ефектната масовка,,Имало едно време на Запад ", а по-късно феновете видяха дефиле на моделите по бански костюми и публични тоалети, а в третия тур участниците се превъплатиха ловко и зрелищно в артисти и виртуозни танцьори.

Суперексклузивното шоу бе посетено от многочислена аудитория, измежду които личаха осанките на известни представители на варненския и локален бизнес и начин на живот. Основен уредник бе Национална фешън организация „ Идея Прима ", с позиции в 40 града и курортни комплекси в страната, а конферансие - известният шоумен и притежател на агенцията- Димитър Увалиев.

За поредна година формален информационен сътрудник на Български Топ лица беше и водачът на светския фешън живот в България- ПРофайл и корифеят в тази област Наско Лазаров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР