Ефективна присъда за мъж, блудствал с малолетно момче, по обвинителен

...
Ефективна присъда за мъж, блудствал с малолетно момче, по обвинителен
Коментари Харесай

5 години затвор за мъж, блудствал с малолетно момче

Ефективна присъда за мъж, блудствал с малолетно момче, по обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Търговище
42-годишен мъж, предаден на съд от Окръжна прокуратура - Търговище за осъществени от него блудствени дейности с малолетно момче, получи ефикасна присъда. С.Ю. беше приет за отговорен и наказан да търпи наказване от 5 години „ отнемане от независимост “ при непоколебим режим. Тъй като мъжът се възползва от правото си да изиска делото да се гледа при кратко правосъдно разследване, присъдата му беше редуцирана с една трета и по този начин той ще бъде лишен от независимост за период от 3 години и 4 месеца при непоколебим режим на изтърпяване на наказването.

През декември 2022 година С.Ю. отишъл на посетители на собствен родственик в село покрай Търговище. Там той останал известно време, с цел да оказва помощ с ремонт на домакините. Съжителствал с тях и двете им малолетни внучета, за които мъжът и дамата се грижели.

Една вечер откакто използвал огромно количество и друг по тип алкохол, 42-годишният мъж направил блудствени дейности с едно от децата, което спяло в стаята, където бил настанен и той. Момченцето се събудило и преди да разбере какво тъкмо се случва, С.Ю. престанал. В интервала от 26 декември 2022 година до 25 февруари 2023 година мъжът общо три пъти направил това деяние. След като бил заловен от бабата на детето да се самозадоволява до леглото му, той бил изпъден. Потърпевшите подали тъжба. С.Ю. бил притеглен към наказателна отговорност и предаден на съд за закононарушение по член 149, ал.5, т.3, по отношение на ал.1, по отношение на чл.29, ал.1, б. “а “, по отношение на чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс.

Решението на Окръжен съд - Търговище предстои на митинг и обжалване пред Варненския апелативен съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР