Ефекти от войната в Украйна Пазар на трудаТолкова голяма е

...
Ефекти от войната в Украйна Пазар на трудаТолкова голяма е
Коментари Харесай

Сенатът на САЩ единодушно осъди Путин като военнопрестъпник

Ефекти от войната в Украйна Пазар на труда„ Толкова огромна е потребността ни “: Бизнесът би приел всеки украински бежанецРегулацииЕС удря съветския хайлайф и основни браншове от стопанската система с нов пакет наказания
Сенатът на Съединени американски щати единомислещо одобри резолюция, осъждаща съветския президент Владимир Путин като боен нарушител, предава Reuters, допълвайки, че това е рядка демонстрация на единение в надълбоко разделения Конгрес.

Резолюцията, импортирана от републиканския сенатор Линдзи Греъм и подкрепена от сенатори от двете страни, предизвиква Международния углавен съд (МНС) в Хага и други страни да бъдат по-решителни в следствието на военни закононарушения, осъществени по време на нашествието на Русия в Украйна.

Всички ние в тази зала се обединихме дружно – демократи и републиканци, с цел да кажем, че Владимир Путин не може да избяга от отговорност за зверствата, осъществени против украинския народ “, сподели водачът на болшинството на демократите в Сената Чък Шумър в тирада преди съвещанието.

Русия дефинира дейностите си като „ специфична военна интервенция “ за демилитаризиране и „ денацификация “ на Украйна. Освен това Путин назова страната американска колония с марионетен режим и без традиция за самостоятелна държавност.

Към днешна дата Москва не е превзела нито един от 10-те най-големи града в страната след нахлуването, почнало на 24 февруари. Инвазията на Русия в Украйна се смята за най-голямото нахлуване против европейска страна от 1945 година насам.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР