Едва месец след като се върна от Москва, където работи

...
Едва месец след като се върна от Москва, където работи
Коментари Харесай

Марешка гушка бял тигър

Едва месец откакто се върна от Москва, където работи по седем огромни фотосесии за съветския пазар, родната моделка Марешка Глущук още веднъж е там. Марешка продължава да жъне възторг в Русия и сега още веднъж е ангажирана със снимането на няколко тематични сесии, измежду които и реклама за локален бранд. Моделът още веднъж предизвика с нещо шармантно, което никой в България не е правено до в този момент.

Тя издаде, какво се случва на снимачната площадка, като качи фотоси в Instagram профила си. момента моделката снима неповторими красиви фрагменти с едно от най-редките животни на планетата – бял тигър. Огромният див звяр се споделя Вайт и единствено на една година.

Въпреки това има сериозен опит в шоубизнеса. Автор на сесията още веднъж е съветската фотографка Ирина Морозова, която преди няколко седмици снима моделката ни в нежна фотосесия с голямата мечка Стьопа. „ Обичам котките и фотосите с тигъра бяха сбъдната фантазия за мен. “, споделя Марешка, като добавя, че не е имало миг, в който да почувствала боязън. Моделката споделя, че от първата им намира се е чувствала спокойна в компанията на Вайт.

„ Аз имам котка и знам, по какъв начин да поддържам връзка с тях, без значение какъв брой са огромни. Позволи ми да го погалвам, даже ме близна по ръката, а по време на снимачния развой нямаше безусловно нищо, което да тормози мен или екипа. “

Той тигърът също е харесал Марешка, защото притежателят му Михаил споделя, че за първи път фотограф съумява да снима Вайт във фотосесия, в която моделът сменя цели четири визии. Най-впечатлена обаче Марешка остава от необятните сини очи на тигъра.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР