Едва ли има семейство, в което да не е имало

...
Едва ли има семейство, в което да не е имало
Коментари Харесай

Домакиня в стачка - страховитите последствия след като една жена зареже къщната работа

Едва ли има семейство, в което да не е имало разногласия по отношение на домакинската работа. Една майка от Кънектикът, Съединени американски щати, обаче си печели известност, когато документира в TikTok по какъв начин наподобява къщата ѝ откакто афишира " домакинска стачка ".
 Жените в историята, които реализираха триумф, тъй като в никакъв случай не се омъжиха
Жените в историята, които реализираха триумф, тъй като в никакъв случай не се омъжиха

Бракът не е за всеки

Линдзи Донъли е на 33 години и е майка на едно четиригодишно и едно седемгодишно дете. Семейството ѝ е много обичайно - тя и брачният партньор ѝ работят, като в същото време се грижат за двете си деца. И тъй като малчуганите са буйни и диви, а мъжете са, е, дано си признаем, в множеството случаи разхвърляни, къщата им постоянно не е приемливо чиста и подредена.

Веднъж Брайън, брачният партньор на Линдзи, прави саркастичен коментар, с който загатва, че тя не прави нищо, с цел да " вкара къщата в ред ". Така на Линдзи ѝ хрумва да му покаже по какъв начин би изглеждал домът им, в случай че фактически бездейства.

Докато тече " домакинската стачка ", дамата вижда и хумора в цялата обстановка. При едно от излизанията си с приятелки тя им споделя за опита, който поражда смях у всички.

" На идващия ден се приготвях да потегли на пътешестване с девойките и през мозъка ми мина мисълта просто да оставя къщата по този начин ", споделя Линдзи пред People. И макар че усеща известна виновност, ѝ става смешно от обстановката и по този начин взема решение да направи TikTok.
Then I left town for a girls trip…
" Онази заран бях ядосана на брачна половинка си и щерка ми беше в стаята, до момента в който оправям леглата. Това за мен е табиет. В един миг обаче стопирах и си споделих: " Знаеш ли какво? " и скапах оправеното легло. "

Линдзи споделя, че щерка ѝ я е попитала какво прави, а тя просто ѝ е отвърнала, че стои надалеч от домакинските отговорности. По думите на Линдзи обаче мъжът ѝ очевидно не се е вразумил след опита, защото даже не забелязал, че е спряла да чисти и подрежда, до момента в който самата тя не му е споделила.
 Историята на Анна Молинари и Съмнър Матингли - по какъв начин едно писмо в бутилка ги среща ненадейно
Как писмо в бутилка прави живота на едно момиче невероятен

История като от любовен разказ

Въпреки това задачата на видеото е било да забавлява и очевидно се е получило, защото е натрупало забележително количество гледания в TikTok. А това въодушевява Линдзи да прави още клипове. " Това е действителност и комедия по едно и също време ", споделя тя. И акцентира, че желае да прави повече наличие, което резонира с хората.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР