Едва ли има по-големи експерти по лошите филми от екипа,

...
Едва ли има по-големи експерти по лошите филми от екипа,
Коментари Харесай

10-те най-лоши филма за 2014 година

Едва ли има по-големи специалисти по неприятните филми от екипа, основал комедийния сериал „ Салон на мистериозната просвета: 3000 “ („ Mystery Science Theatre: 3000 “). В сериите от 90-те години се осмиват несполучливите филми от сегашното, които мъж и неговите роботи са принудени да гледат в недалечното бъдеще. Част от основателите му в този момент се подвизават в уеб страницата rifftrax.com, който разгласява своята ранглиста на най-ужасните филми за отминалата 2014 година.

Изненадващо или не, екипът на Rifftrax дефинира, че в челната десетка влизат цели три кино лентата на холивудския режисьор Майкъл Бей. На уеб страницата, който разгласява и занимателни мнения и анекдоти, свързани с филми, е направено допитване до стотици хиляди фенове, които са показали най-неприятните холивудски филми за годината.

10. 300: Възходът на една империя

Едно меко казано разочароващо продължение на един исторически филм, което не стига, че в историческо отношение е цялостна тъга, ами е изпълнено с неуместни подиуми като коне, които не потъват във вода.

9. Ной

Как да съсипете най-големия прелом, разказан в Библията? Лесно. Добавете паднали ангели, който се трансформират в биещи се каменни чудовища. На всичко от горната страна по този начин поднесеният сюжет е безспорна разкол.

8. Секс запис

След скучната завръзка, в която отегчена двойка „ изпуска “ в мрежата свое домашно порно, с коeто се пробва да съживи креватните си осъществявания, не се случва съвсем нищо забавно. Освен рекламата на 11 000 продукта на „ Епъл “ и едно ранено куче.

7. Уиджа

Според някои критици, това е филм,:който в действителност се отличава от другите по кината “. Защо? Само духовете знаят отговора.

6. Невероятният Спайдърмен 2

Феновете на комикса посрещнаха кино лентата с думите: „ Ами… допускам, че са създали още един филм “. Поне съгласно разбирачите си е върнал парите и се е показал „ приемливо “.

5. Изоставени

Никълъс Кейдж! Другото е банална история за изгубването на хората от лицето на земята и последните оживели.

4. Който оцелее, ще споделя

Лиъм Нийсън играе вид, който е добър с оръжията. В комедиен уестърн. С малко Чарлийз Терон и Аманда Зайфрид за хубост.

3. От малоумен по-глупав 2

Още едно по-глупаво продължение на хитов, но в предишното, филм. Размазващо ниският коефициент на просветеност на Джим Кери контрастира с избухливата му диария. И основните герои носят перуки!

2. Трансформърс: Ера на изтребване

Ако желаете да изживеете този филм, само че без да давате част от парите си на Майкъл Бей, просто накарайте някой фрапантен лунатик да ви бие до несвяст с дребни елементи от машини.

1. Костенурките нинджа

Най-накрая специфичните технологии за снимане на филми са толкоз напреднали, че Меган Фокс да наподобява реалистично като живо създание.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР