Едва ли има човек, на когото да не му се

...
Едва ли има човек, на когото да не му се
Коментари Харесай

Как да се справим с буйно дете по време на полет

Едва ли има човек, на който да не му се е случвало да лети със аероплан, в който пасажери са и дребни деца. Разбира се, не всички малчугани буйстват по време на полет, само че когато са недоволни и смутени, знаем, че могат да трансфорат пътуването за всички останали в призрачен сън. И макар че може и да ни се коства невъзможно да озаптим едно буйно дете, в действителност има метод да го създадем. Ето по кое време ние самите можем да предприемем дейности и по кое време е време да намесим и стюардите и стюардесите.
 Защо има все по-чести турболенции и при чисто небе
Защо има все по-чести турболенции и при чисто небе

Още една притеснителна наклонност

Колкото и екипажът на полета да е подготвен да се оправя с изключителни обстановки, той не е квалифициран да се намесва, когато деца крещят, плачат или ритат седалката пред тях по време на полет. Затова е добре да проявим самообладание преди да потърсим съдействието на стюард или стюардеса и да се опитаме сами да помогнем на родителя.

В множеството случаи възрастните са наясно, че децата им безпокоят останалите пасажери и не е нужно да им го натякваме в допълнение посредством забележки и демонстративни физиономии. Можем да вземем за пример да им кимнем другарски с лека усмивка и да създадем опит да разсеем буйното дете - да го заговорим, да го заиграем с някоя играчка (дори и ключовете ни правят работа при липса на играчки) или да му създадем хартиено самолетче.
 Снимка 624304

Когато обаче даже откакто сме се постарали да занимаем детето, то продължава да е недоволно, към този момент е време да се обърнем към някой от екипажа на самолета. Особено когато е намесено и неспазване на разпоредбите за сигурност и малчугана се катери над или под седалката, рита я и не е със комплициран защитен колан.
 Снимка 624303

Все отново би трябвало да сме наясно, че стюардите и стюардесите не всеки път могат да се оправят със обстановката. Всъщност в множеството случаи, когато става въпрос за " озаптяването " на разбунтувало се дете, екипажът прави опити да " договаря " с родителите. Ако обаче самите те не направят опит да разсеят детето си, тогава към този момент стюардът или стюардесата приказва с него.
 Снимка 624305

Екипажът може да предложи закуска или чаша сок за малчугана, както и да даде на родителя някакъв увлекателен комплект за игра (не всички самолетни компании обаче разполагат с такива).
 Суборбиталните полети и по кое време ще пътуваме сред две страни през Космоса
От Лондон до Сидни косо през Космоса

Пътуване на ново равнище

При всички положения търпението и запазването на мира и добър звук са най-хубавите ни оръжия, ако попаднем на полет с палаво дете. Това е моментът да калим воля и да сме благосклонни към родителите и само в краен случай да търсим съдействието на, написа Conde Nast Traveler.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР