Едва ли има човек, който да устои на добър десерт.

...
Едва ли има човек, който да устои на добър десерт.
Коментари Харесай

Три любими десерта на българина

Едва ли има човек, който да устои на добър десерт. Сладкото наслаждение изкушава сетивата ни и разсънва чувството за същинска наслада. Кои са обаче трите обичани десерта на българина.
3. Тиквеник – Коледата е невъзможна без този обичаен десерт. И даже и хора, които не са буйни фенове на тиквата, се изкушават от него. Приготвянето му не лишава доста старания. Трябват ви кори, тиква, захар, орехи, канела и олио. Усетихте ли към този момент сладостта му?
 Лесен тиквеник за Бъдни вечер и Коледа Лесен тиквеник за Бъдни вечер и Коледа
Знаем, че на Бъдни вечер всички ястия би трябвало да са постни, по тази причина тиквеникът е превъзходен десерт, който да сложим на трапезата си на 24 де...
2. Крем карамел – Това несъмнено е  обичаният десерт от нашето детство. Едва ли има човек, който да не помни този обичан усет, който баба му е приготвяла за празнични мотиви. За да си го извършите и вие са ви нужни яйца, прясно мляко, захар и ванилия. И ще получите най-мекия и неповторим усет, който ще погали сетивата ви.
1. Нейно величество Баклавата – Отново обичайно участва на масите на българина за Коледа или Нова година. За да си я приготвите ви трябват точени кори, орехи, масло, брашно, захар, яйца, бакпулвер и вода. Най-обикновени артикули, които основават едно същинско кулинарно угощение.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР