Едва ли има човек, който да не обича крем карамел.

...
Едва ли има човек, който да не обича крем карамел.
Коментари Харесай

Мързеливият крем карамел, който мъжете обичат

Едва ли има човек, който да не обича крем карамел. Консистенцията на тази наслада ни приканва да похапваме още и още, до момента в който не излапаме най-малко няколко купички. Понякога даже самите ние се изумяваме по какъв начин е допустимо да обичаме толкоз доста този десерт.

Често домакините се въздържат да го подготвят, тъй като считат, че ще им отнеме прекомерно доста време. Те избират да си го купят подготвен от магазина или да го заменят с някоя друга наслада, по-лесна за готвене.

Всъщност това бе и повода да споделим с вас една безусловно мързелива рецепта за крем карамел, която ни минимум не би ви затруднила. Приготвянето му е тъкмо като детска игра. За нула време имаме една тава с крем карамел, която ни приканва да вземем лъжицата и да я нападнем.

Най-вкусният и бърз крем карамел на света Ето и продуктите, с които е нужно да се запасите:
• 1 л. прясно мляко;

• 8 яйца;

• 2 ч.ч. захар;

• 1 пакетче ванилия.
Начин на подготвяне:  Банановият крем карамел, който се оказа доста по-вкусен от класическия Банановият крем карамел, който се оказа доста по-вкусен от класическия
Крем карамелът е един от най-популярните десерти в света. Приготвянето му не лишава изключително доста време, мурафет и артикули. Важно е...

Започнете с карамелизирането на половината количество захар. Никаква философия. Може би това е най-трудоемката част.

След това разбийте в купа останалото количество захар, дружно с яйцата. Към сместа прибавете и прясното мляко.

Изсипете яйчената примес в тавата при карамелизираната захар и печете в авансово загрята фурна на 180 градуса. Печете до подготвеност. Когато видите, че крем карамелът в тавата стартира да хваща златиста коричка, извадете го.

Сервирайте си количеството, което желаете да похапнете и му се насладете.

Да ви е вкусно!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР