Еду Сурвивенсия изследва пещери в Монтерей, Мексико, в защитена зона,

...
Еду Сурвивенсия изследва пещери в Монтерей, Мексико, в защитена зона,
Коментари Харесай

Пещерен изследовател се натъкна на скелет на „извънземно бебе

Еду Сурвивенсия изследва пещери в Монтерей, Мексико, в предпазена зона, наречена Cerro de las Mitras, когато открива дребен скелет. 

Мъжът показа фотосите в обществените си мрежи. Снимките провокират огромно неспокойствие и откритието му стартира да се съпоставя с други сходни вкаменелости, пише Mirror.

Някои консуматори на обществените медии показаха мнението си в мненията. Едни считат, че мумифицираният мъртвец е извънземен, до момента в който други считат, че е гоблин. Много хора са забелязали, че скелетът е излишък от човешки ембрион, който е на няколко века.

„ Прилича на дребна птичка “, „ Занесете го на рентгенова фотография при надеждни хора, които ще се оправят вярно с този проблем “, „ Това е извънземно бебе “, „ Това е тялото на гоблин “, „ Те са измежду нас “, пишат те.
 Човек откри извънземен скелет в пещера, необикновен скелет, пещери, мумия, извънземни, плод, гоблин, откри мумия, извънземен скелет Много консуматори на обществени медии считат, че мумифицираният мъртвец е бил извънземен Снимка: Фейсбук  Човек откри извънземен скелет в пещера, необикновен скелет, пещери, мумия, извънземни, плод, гоблин, откри мумия, извънземен скелет
Изданието отбелязва, че откритието на Еду също се съпоставя с мумифицирани форми на живот, които бяха показани на Мексиканския конгрес от уфолога Хайме Маусан предишния септември. Телата са открити покрай античните линии на Наска в Перу. Тогава обаче доста учени нарекоха мумиите на Маусан подправени.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР