Едностранни военни действия в Североизточна Сирия са основание за "сериозни

...
Едностранни военни действия в Североизточна Сирия са основание за "сериозни
Коментари Харесай

Пентагонът: Едностранни военни действия в Сирия са неприемливи

Едностранни военни дейности в Североизточна Сирия са съображение за "сериозни опасения " и са "неприемливи ", съобщи Пентагонът, откакто турският президент Реджеп Ердоган сподели, че Анкара има намерение да организира интервенция на изток от р. Ефрат в Северна Сирия, съобщи ДПА.

"Едностранни военни дейности в Североизточна Сирия от която и да е страна, изключително поради, че там или в покрайнината може да има американски личен състав, са мотив за съществени опасения. Бихме възприели всевъзможни сходни дейности като неприемливи ", показва представителят на Пентагона Шон Робъртсън в изказване.

Той добави, че Сирийските демократични сили са дейни сътрудници против "Ислямска страна ", а Съединени американски щати са напълно ангажирани с граничната сигурност на Турция.

Не бива да разрешаваме на "Ислямска страна " да поеме мирис в този сериозен миг или ще застрашим забележителните победи, които постигнахме с съдружните ни сътрудници и рискуваме да позволим възобновление на ИД, отбелязва Робъртсън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР