Едно уникално небесно явление ни дава шанс да сбъднем най-съкровените

...
Едно уникално небесно явление ни дава шанс да сбъднем най-съкровените
Коментари Харесай

ЗЛАТНАТА ПОРТА на желанията скоро ще се затвори – пожелайте си бързо нещо, шансът е уникален!

Едно неповторимо небесно събитие ни дава късмет да сбъднем най-съкровените си стремежи във времевия прозорец 7-17 март 2023 г. Т.нар. „ Врата на Пепеляшка “ се отвори на 7 март, тъкмо в 14.40 часа.

Астрологичното събитие се назовава по този начин, тъй като дните са наситени с благополучие, обич и сбъднати стремежи, а девойките могат да срещнат своя фаворит и да се омъжат.

Интересното събитие се назовава още „ Златната врата “ и стартира с настъпването на пълнолунието в знака Дева. Интересното е, че с изключение на благополучие и обич интервалът ще е доста мощен и за насърчаване на всевъзможни гении, свързани с публичната сфера и науките, обясниха астролози пред „ Телеграф “.

Надежда 

Най-широко отворена „ Вратата на Пепеляшка “ ще бъде през първите 10 дни от интервала, което значи до 17 март. Пълнолунието ще укрепи всички положителни сили и по този начин стремежите на хората ще се случват по-бързо. Специалисти обясниха, че в човешкия живот сходни златни врати се отварят единствено три пъти. Ако човек улови момента, може да сбъдне и най-съкровените си проекти, в това число да се сгоди или напряко ожени. Периодът носи и нови сантиментални връзки, разрешаване на проблеми в работата, както и доста пътувания и развиване на бизнеса.

Числото

Пълнолунието в Дева пък ще ни донесе ред и успокоение в дейностите. Интересното е, че това е съчетано с цифрата 7, което ще е водещо за интервала. Енергиите ще бъдат изведени на най-високото равнище и всеки ще може да провежда работата си по график с акуратност до минути.

Астролози поучават още да не бъдем прекомерно мнителни и нетърпеливи към другите. Периодът ще е подобаващ за класификация на дома, за изхвърляне на ненужни движимости, които затлачват силите ви. Подходящо е да се стартира и диета за намаляване. Не е целесъобразно през пълнолунието да се караме с никого, защото след това сдобряването ще отнеме повече време.

Спецове по нумерология поучават хората да си намислят предпочитание, само че то би трябвало да е оптимално съответно. Препоръчително е да се запише на лист и да се прочете на глас по време на настъпване на пълнолунието. Който пропусне 14.40 ч. или няма опция, може да го направи вечерта, когато види луната.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР