Едно от предсказанията на Нострадамус за 2024 г. се сбъдна

...
Едно от предсказанията на Нострадамус за 2024 г. се сбъдна
Коментари Харесай

Сбъдна се ужасяващо предсказание на Нострадамус за 2024 г.

Едно от предсказанията на Нострадамус за 2024 година се сбъдна единствено няколко часа след настъпване на новата година, написа New York Post.

Според изданието именитият оракул е написал за 2024 година

„ Сухата Земя ще стане по-изсъхнала и ще има огромни наводнения “, като с тези думи е визирал земетресението, което удари Япония единствено няколко часа откакто страната означи Нова година. Трусът умъртви 48 души и провокира големи талази, които принудиха доста хора да се изтеглят по по-високите етажи на постройките. Властите в Япония означиха, че поради частичните наводнения над 120 души чакат да бъдат евакуирани, добавя Телеграф.

Предсказанието на Нострадамус явно не е единственият предвестител на сеизмично злополучие. През лятото водолази в Тайван се натъкнаха на ранена гигантска риба-гребло, известна още като „ рибата на Страшния съд “, която се счита за знак за идни трусове.

Това сеизмично поверие се основава на японската митология, която гласи, че планктоноядът, който живее на близо 900 метра под повърхността на океана, съзнателно ще се издигне на повърхността преди предстоящ трус.

Същото събитие е видяно и преди ужасяващото земетресение и цунами през 2011 година, които провокираха повреда в АЕЦ „ Фукушима “. Риба-гребло е изплувала два пъти на повърхността в месеците, преди нещастието.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР