Едно от нещата, които с нетърпение чакате в една нова

...
Едно от нещата, които с нетърпение чакате в една нова
Коментари Харесай

5 съвета за първото ви пътешествие с партньора

Едно от нещата, които с неспокойствие чакате в една нова връзка, е първото странствуване с колегата. Това е миг, когато можете за първи път да останете сами, на ново място и в действителност да се опознаете в необикновена среда.

Дали първото странствуване с колегата е значим прелом във връзката? Мислим, че е по този начин. В края на краищата и двамата умишлено избирате да се откажете от срещите си един път или два пъти седмично, с цел да прекарате няколко дни дружно на практика без спиране, а това приказва доста за това какъв брой доста се наслаждавате на компанията си. Планирането на първото взаимно странствуване с колегата може да бъде вълнуващо, само че то не идва без спомагателния напън за това, което следва.

Дали ще осъзнаете, че не познавате колегата си толкоз добре, колкото в началото сте считали, или това ще ви сближи? Надяваме се да е второто, само че най-важното нещо, което би трябвало да запомните, с изключение на препоръките за пътешестване, които можем да предложа, е следното – отивате, с цел да се забавлявате дружно, а не с цел да проверявате връзката си.

Започвате от потвърждаването на логистиката на пътуването до планирането на това, какво ще вършиме дружно всеки ден. Също и би трябвало да измислите това какви неща от първа нужда за пътешестване да опаковате, с цел да се чувствате извънредно уверени. Е, няма подозрение, че усещате напрежение, само че не се тормозете.

Ето няколко съвета, които ще ви оказват помощ да свалите част от това напрежение, с цел да се чувствате разчувствани от първото странствуване с колегата си:

Управлявайте упованията си

Най-добрият ни съвет? Отидете с ниски упования. Това важи за всеки подробност от вашето странствуване с колегата – от заведенията за хранене, които избирате, през мястото, на което сте отседнали, та чак до диалозите и доближаването, които очаквате да имате.

Например, неверно е да очаквате да се забавлявате на екскурзия, която сте избрали да извършите дружно, тъй като фотосите в интернет са били доста хубави. Причината е, че най-после може и двамата не сте доста впечатлени и ще останете недоволни от нея, вместо да й се насладите такава, каквато е. Все отново това е вашето първо странствуване с колегата, тъй че го направете особено.

 странствуване с колегата

Направете си еластичен проект за всеки ден

Планирането е отлично. Обичаме проектите, само че прекомерното обмисляне и стресирането от това, че въпросният проект не върви тъкмо както би трябвало, е рецепта за не толкоз положително превозване. Вместо това направете еластичен проект с колегата си за това какво ще вършиме всеки ден. Добро предписание е да изберете една активност и един ресторант, в който бихте желали да отидете на обяд или вечеря. Избягвайте по опция строго избрани часове за каквото и да било, тъй като в последна сметка ще се чувствате разсеяни и забързани от графика. По този метод можете да посрещнете всичко, което се случва денем.

Има възможност да се натъкнете на нещо ужасно, което не сте очаквали – което изцяло бихте пропуснали, в случай че не сте имали еластичен проект. Така вашето странствуване с колегата ще стане още по-вълнуващо.

 странствуване с колегата

Планирайте да опитате нещо ново

Независимо дали става въпрос за нова активност, тип храна или напитка, или нещо друго, пробвайте нещо ново, което и двамата не сте правили преди. Когато сте на пътешестване, постоянно ще има неща, които не можете да вършиме вкъщи или не бихте създали, в случай че не сте в режим на отмора. Възползвайте се от това! Това е занимателна опция за вас двамата да се сближите по време на нещо напълно друго и да създадете мемоари.

Освен това, без значение дали всичко ще мине извънредно, или ще ви хареса – това ще бъде добра история, която да разказвате и да си спомняте дружно първото странствуване с колегата ви.

Отделете време за романтика

Всички знаем какъв брой значими са вечерните срещи за поддържане на искрата в една връзка. Въпреки че може сте дружно от няколко седмици и може да ви се коства, че това е една огромна, дълга среща, предлагаме съзнателно да отделяте време за романтика.

Това може да бъде толкоз просто, едвам се разхождате дълго вечер след вечеря, или толкоз публично, едвам изберете съответна вечер от пътуването си за среща. Без значение какво ще изберете, дайте приоритет на времето за вашата връзка. Така първото странствуване с колегата ви ще се трансформира в нещо в действителност особено.

 странствуване с колегата 3

Не се тормозете от дреболии

Искате ли да знаете един сигурен метод да неуспехите едно странствуване с колегата? Да се потиш в дребните неща и да оставиш последствията от разногласието да се задържат доста по-дълго, в сравнение с е належащо. Да бъдеш с някого по през целия ден и всеки ден не е елементарно – без значение дали това е най-хубавият ти другар или сътрудникът ти. За страдание раздразнението е нещо, което се случва на най-хубавите от нас, само че можем да създадем съзнателния избор да не му разрешаваме да скапва настроението.

Ако нещо ви тормози, отделете няколко минути за себе си и преценете дали въобще си коства да се изказвате. Ако е по този начин, решете дали си коства да говорите за него по време на първото странствуване с колегата ви или може да изчака, до момента в който се приберете вкъщи. Само не забравяйте, че взаимното ви пътешестване не е мястото, където да се карате, което може да навреди на връзката ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР