Едно от най-значимите събития за програмисти и хора, работещи в

...
Едно от най-значимите събития за програмисти и хора, работещи в
Коментари Харесай

Бургас приема важен IT форум

Едно от най-значимите събития за програмисти и хора, работещи в ИТ бранша, ще гостува за десети път в град Бургас на 8 юли (събота). BurgasConf е ориентирана към експерти от практиката, откриватели, преподаватели и студенти.

Лекторите са одобрени в сектора притежатели на ИТ компании, софтуерни инженери и архитекти. Тази година измежду тях ще бъдат Радослав Станков – CTO и Co-Founder в Angry Building; Леон Анави, който е софтуерен инженер и open source ентусиаст; Георги Маринов и Любомир Филипов – разработчици с 15+ години опит. Георги ще опише за историята, развиването и бъдещето на компютърното зрение. Любомир е Group Architect и Deputy Program Manager на стратегия " Polaris ", част от интернационалната софтуерна компания FFW Agency. Йордан Танев – Team Lead в.NET отдела на Scalefocus, и Петър Събев – CEO във Fast Lane Soft и лекар по информатика в Русенски университет, ще завършат конференцията, след което посетителите ще се насочат на афтърпарти.

Събитието е с вход свободен и ще се организира в Конгресния център. Конференцията ще се излъчва онлайн в уеб страницата на събитието:

За да научите повече за лекторите и тематиките, посетете:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg