Едно от най-важните нумерологични събития за годината е настъпването на

...
Едно от най-важните нумерологични събития за годината е настъпването на
Коментари Харесай

Огледалната дата 22.02.2022 г. е вълшебна и променя животи. Ето какво да направите:

Едно от най-важните нумерологични събития за годината е настъпването на датата 22.02.2022 година Това е огледална дата, вълшебна и доста специфична, тъй като съдържа магическото число 12 (ако съберете всичките двойки).

От антични времена се е считало, че цифрата 12 управлява международния ред, защото участва на всички места, като се стартира от митологията на разнообразни нации по света. Например: 12 богове от гръцкия мавзолей и 12 подвизи на Херкулес; 12 знака на зодиака и 12 апостоли на Христос; 12 часа на циферблата и 12 спици в будисткото колело на прераждането.

Самата дата подсказва, че животът на всеки човек в този момент се случва по предопределение на ориста. Вие сте изпълнени с това, което сте съумели да допуснете и надлежно сте създали допустимо. Вие сте повода това да се случва.

Затова наблюдавайте обстановките, предложенията и диалозите на 22 февруари – те могат да ви дадат вълшебен намек по какъв начин тъкмо е време да измененията живота си.

Самата дата е огледаллна, а огледалото ви припомня, че всичко към вас е отражение на вашите мисли, мечти и вътрешни настройки.
Например, вътрешният боязън в действителност е потиснато предпочитание, а тайните мечти приказват за допустимо по-добро развиване на живота ви.

Страхувате ли се от бедността? Вероятно ви е добре да имате скромни приходи, тъй като тогава животът ви е доста предсказуем и не е нужно да поемате нови опасности.

Мечтаете си да мигрирате в друга страна? Тогава цялата Вселена ще ви „ подмятна ” истории за сполучлива емиграция, като че ли с цел да ви предизвика. Каква мисъл ви движи? Позволете си да мислите по-широко и с цел да извършите това, запишете всичко, което бихте желали да пуснете в живота си.

Добра процедура е да запишете 12-те си най-искрени стремежи в писмен тип. Какъв е стремежът на сърцето ви? Бъдете почтени, само че не забравяйте, че мислите са материални.

До новолунието на 2 март в действителност можете да забележите, че в живота ще се появят нови вероятности, а идните промени са неразривно свързани с това, което в действителност желаете.

Мъдростта на живота е да помним, че Вселената няма задачата да усложнява живота ни. Тя основава тези условия, които в последна сметка ще доведат всеки от нас към неговата фантазия. И тези събития не постоянно са позитивни, само че безспорно са съдбовни.

Огледалната дата 22.02.2022: какво е строго неразрешено да се прави

отървете се от отрицателните мисли и преценки;
не пожелавайте зло на никого;
не злорадствайте;
не обсъждайте другите;
не си припомняйте остарели оплаквания;

Огледална дата 22.02.2022: какво би трябвало да се прави

намислете си желания;
започнете нова връзка
правете проекти за бъдещето;
помирете се с обичан човек;
признайте възприятията си;
направете предложение за брак;

Огледална дата 22.02.2022: обред за осъществяване на желанията

За да сбъднете една фантазия, обмислете я до най-малкия подробност и я изразете в сбита форма.
Не е належащо да употребявате думите „ искам “ и „ желая “.
След това напишете желанието си на лист хартия.
Преди среднощ имайте време да скриете листовката с желанието си от любопитни очи.
Желанието скоро ще бъде изпълнено.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР