Едно от най-популярните телевизионни лица у нас - водещата на

...
Едно от най-популярните телевизионни лица у нас - водещата на
Коментари Харесай

Търси се открива есенния сезон - slava.bg

Едно от най-популярните телевизионни лица у нас - водещата на предаването „ Преди обед “ Деси Стоянова, ще е първият посетител от новия сезон на обичаното ток шоу в ефира на bTV „ Търси се “, който започва на 6 септември. Екранната половинка на Сашо Кадиев рядко дава изявленията, свързани с персоналния си живот, само че водещите Нели и Меги ще допрян сърцето й с прочувствени и трогателни срещи с едни от най-близките й хора.

За Деси, като сътрудник и като другар, ще показа журналистът и продуцент на „ Преди обед “ – Георги Тошев. „ Деси е почтен в специалността си човек и другар, на който мога постоянно да разгадавам. Тя претърпя извънредно развиване в ефир, само че към момента остава доста симпатична с неналичието на самочувствие на същинска звезда “, прям е Тошев.

За работата и какво е да заставаш всеки ден в ефир до Деси ще опише не какъв да е различен, а самият Александър Кадиев. Той ще признае, че първите два сезона са били същинско тестване за екранната двойка. „ И двамата сме хора, които не премълчават това, което мислят, и първоначално имахме разминаванията поради това.

Имало е моменти, в които безусловно не сме си говорили дни наред. Отдавна свикнахме един с различен и знаем какво да чакаме и в положително, и в неприятно “, споделя Сашо. Типично в негов жанр, той ще провокира Деси с актьорска задача. А дали тя ще се оправи – феновете ще видят в първата неделя на септември.

В персоналния свят на водещата Нели и Меги ще я срещнат с любовта на живота й – нейния брачен партньор Велислав Русев, с който са дружно към този момент 20 години. Искрата сред тях пламва в редакцията на вестник „ Сега “, където двамата работят тогава. „ Влюбих се в нейната хубост преди всичко и в нейната точност и отдаденост към всичко, което прави. И до през днешния ден я назовавам „ най-красивата бяла жена на света “, сантиментално споделя Велислав.

Деси ще признае, че тя е по-емоционалната в тяхното семейство и че се радва от сърце на връзката, която брачният партньор й има с двамата им синове – близнаци. Какви други изненади са й подготвили Меги и Нели - феновете ще научат в първия епизод за новия сезон.

Непосредствено след срещата си с Деси Стоянова, те ще могат да се пренесат на уеб страницата www.btv.bg, където всеки четвъртък и неделя ще ги чака нов епизод от специфичната онлайн поредност „ Търси се… още “. В нея Меги Димчева и Нели Хаджийска ще разкриват извънредно разнообразните и съкровени ритуали на едни от най-обичаните и известни персони у нас, които са станали неизменим сателит в всекидневието им.

В епизодите всеки четвъртък ще гостуват родни звезди, които към този момент са били в предаването, а в неделния епизод своите ритуали ще демонстрира звездата, която е гостувала в „ Търси се “ същия ден. В пилотното издание на поредицата феновете ще видят Деси Стоянова в непозната до момента светлина. Каква е тя и кои други известни българи ще полуотворен вратата към едни от най-личните си моменти – следва да разберем от 6 септември.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР