Едно от най-натоварените летища в Обединеното кралство се превърна в

...
Едно от най-натоварените летища в Обединеното кралство се превърна в
Коментари Харесай

Едно от най-натоварените летища в Обединеното кралство беше наречено „Hotspot за НЛО“ след закъснения с пътнически самолети

Едно от най-натоварените летища в Обединеното кралство се трансформира в гореща точка за НЛО след няколко закъснения с пътнически самолети.

Експерт по НЛО прикани държавното управление да проверява поредност от забележителности на лондонското летище Станстед. В един тайнствен черен транспортен съд се приближи на 20 метра от аероплан на Ryanair, движещ се с 230 благи в час, малко след излитането му. Това беше едно от 27-те докладвани наблюдения на НЛО в Есекс единствено през последните шест години. Налице е система за наблюдаване с дрон, с цел да се опита да открие подобен транспортен съд, само че той не е записал, заяви Daily Star.

„ Пилотът видя обект, който те разказват като черен “, който мина на 20 метра на самолета. Самолетът се е движил с 230 благи в час и обектът е пътувал от север на юг ", се споделя в отчет за случая.

Други отчети за НЛО включват наблюдения на „ зелена флуоресцентна светлина като комета, идваща от небето “ и „ огромна избледняла топка светлина, влизаща и излизаща от облаците “. При...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР