Едно от най-нашумялите европейски заглавия на годината – Сянката на

...
Едно от най-нашумялите европейски заглавия на годината – Сянката на
Коментари Харесай

Сянката на Караваджо“ от Микеле Плачидо на Киномания в Плов...

Едно от най-нашумялите европейски заглавия на годината – „ Сянката на Караваджо “, режисиран от световноизвестния Микеле Плачидо идва в Пловдив за Киномания. Фестивалът ще се организира от 18 ноември до 4 декември на обичайното си място – в LUCKY Дом на киното. В рамките на малко повече от две седмици ще забележим близо 20 от най-впечатляващите европейски и международни фестивални шлагери от последната година.

В „ Сянката на Караваджо “ - един от гвоздеите на програмата – ще забележим световноизвестния артист Микеле Плачидо освен на екрана, само че и като режисьор на провокативното заглавие. Част от кино лентата са също обичаните на кинофеновете Луи Гарел и Изабел Юпер. „ Сянката на Караваджо “ може да гледаме на 26 ноември от 18:30 часа.

Друга френско-италианска продукция, която не трябва да пропущаме, е „ Млади вечно “. Филмът споделя за съзряването на група студенти в влиятелна школа по актьорско майсторство. И в това заглавие ще забележим Луи Гарел, под режисурата на известната повече като актриса Валерия Бруни Тедески. Филмът може да гледаме на 24 ноември от 18:30 часа.

Част от тазгодишното издание на „ Киномания “ са още няколко впечатляващи френски заглавия с обичани артисти. В „ Брат и сестра “, режисиран от Арно Деплешен, ще забележим Марион Котияр в една от най-хубавите си функции досега. Заради случай с родителите им, тя се среща с брат си, с който са скарани от дълги години, само че преразглеждат своите връзки край болничните кревати. „ Брат и сестра “ може да гледаме на 22 ноември от 18:30 часа.            

Една от най-продуктивните и впечатляващи актриси в последните години Леа Сейду ще гледаме в „ Една хубава заран “. Филмът ни среща със самотна майка, която стартира спекулация със собствен остарял, само че привързан, прочут. Прожекцията е на 30 ноември от 18:30 часа.

Друга френска звезда - Шарлот Гензбур ще гледаме в нежната история „ Пътниците на нощта “ още веднъж за самотна майка през 80-те, която стартира своя нов живот в Париж. Филмът е на 1 декември от 18:30 часа.

Неповторимата Изабел Аджани ще може да забележим в „ Маскарад “. Режисираният от Никола Бедо филм ни среща с пенсиониран танцьор, който среща хубавица, която живее от дребни измами и го въвлича в нейните схеми. Филмът е на 19 ноември от 18:30 часа.

Пълна стратегия, както и онлайн резервации и продажба на билети за Киномания в Пловдив може да се вършат на уеб страницата kinolucky.com. Билети се продават също на касата на LUCKY Дом на киното всеки работен ден след 16 часа и в почивните дни след 10:30 часа. Цената е 9 лв., а за учащи и пенсионери – 7 лева

Още забавни събития ще намерите в   - най-хубавия гид за Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР