Едно от най-любимите лакомства както за децата, така и за

...
Едно от най-любимите лакомства както за децата, така и за
Коментари Харесай

Любимият ти сладолед издава характера ти

Едно от най-любимите лакомства както за децата, по този начин и за възрастните може да издаде някои черти на характера ни, демонстрира ново проучване, ръководено от доктор Алън Хирш.

Най-песимистични са хората, които обичат лимонен сладолед, до момента в който феновете на сметановия са по-позитивни и също така са положителни слушатели, оповестява БГНЕС. Ваниловите желания приказват за емоционален човек, само че също и мечтател. Най-закачливите и прями хора похапват шоколадов сладолед.

В някои страни, да вземем за пример Съединени американски щати има толкоз доста хора, които са пристрастени към сладоледа, че има даже " Месец на сладоледа ". Той е фиктивен през 1984 година

Който и сладолед да предпочиташ, не забравяй, че той е едно от най-хубавите медикаменти за летните горещини. А по въпроса с килограмите, не се притеснявай - умереното количество сладолед, няма да навреди прекомерно доста на фигурата ти, изключително в случай че не е десерт на изобилен обяд от баничка, кроасан или сандвич.

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР