Едно от най-коментираните събития до скоро беше неочакваният скандален развод

...
Едно от най-коментираните събития до скоро беше неочакваният скандален развод
Коментари Харесай

Невероятен обрат в скандалния развод на Брад Пит и Анджелина Джоли

Едно от най-коментираните събития до скоро беше непредвиденият абсурден бракоразвод на световноизвестните артисти Брад Пит и Анджелина Джоли, които дълго време бяха едно от светските фамилии, на които всички се радваха, а и огромна част от хората завиждаха.

Като едно сплотено семейство, полагащо изключителни грижи както за биологичните си, по този начин и за осиновените си деца и демонстриращо съвършени взаимоотношения, Брад Пит и Анджелина Джоли не даваха никакви признаци за това, че ще приключват брака си.

Именно заради тази причина безусловно целият свят беше шокиран, когато стана ясно, че Брад и Анджелина се разделят и Бранджелина към този момент няма да бъде реалност. Откакто обаче са взели решение да се развеждат, Анджелина Джоли постоянно съумява да откри метод да саботира развода, като намира причина той да не се състои във всяка една тяхна сделка посред им.

„ Той желае всичко да завърши. Наистина, това можеше да се случи още преди година, само че тя не се отхвърля “, издава непосредствен човек до тях.

Въпреки това, самата Анджелина споделя, че взаимоотношенията им се утежняват фрапантно. Брад Пит беше упрекнат в малтретиране на едно от децата им, само че по-късно обвиняването беше свалено.

След това екипът на Анджелина „ атакува “ артиста, че не е плащал „ значима “ детска прехрана на децата си близо две години и изиска разводът да бъде разгласен авансово. Екипът на Брад обаче разкри, че той е платил 1,1 милиона английски лири за тези две години и даже е дал заем от 6 милиона лири на Джоли, с цел да купи къщата, в която сега живее с децата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР