Едно от най-интригуващите неща, когато говорим за геймърските видео карти

...
Едно от най-интригуващите неща, когато говорим за геймърските видео карти
Коментари Харесай

Как да запазите най-добрите си гейм моменти с NVIDIA Shadowplay

Едно от най-интригуващите неща, когато приказваме за геймърските видео карти на Nvidia, с изключение на извънредно мощния хардуер, това безспорно е и софтуерът, който можем да използваме изцяло гратис с тях. Ако обичате да играете в действителност доста, положителни сте и желаете да заснемате видео с играта си. Тук идеална работа прави Shadowplay – с него можете да стриймвате или да записвате играта си.

Във видеото, което вграждаме в публикацията, един от известните български геймъри Dido_D споделя за опита си с тази част от софтуера, който можете да ползвате с картите на Nvidia.



Като цяло използването на софтуера е извънредно интуитивно и не изисква никакви специфични знания по видео обработка или характерен хардуер, като изключим несъмнено видео картата на Nvidia, с която би трябвало да разполагате, защото моделите на AMD към момента нямат сходна опция.
Поддържа ли моя компютър ShadowPlay
Лесно можете да ревизирате това като посетите уеб страницата на Nvidia. На разположение там има лист с поддържаните карти и стига вашата да е листата, можете да се насладите на всичко, част от GeForce Experience, включително и ShadowPlay.
Как можете да записват
Дори и да сте я пуснали, по подразбиране програмата е изключена и не прави нищо без ваше познание в бекграунда. Необходимо е да я стартирате, с цел да можете да употребявате функционалностите и. След това, даже по време на самата игра имате опция да стартирате запис, като опциите за това са няколко, според от вашето предпочитание. На първо време можете да употребявате Alt+F9 с цел да пускате и спирате записа. Ако вместо това натиснете обаче другата калвишна композиция, можете да извадите запис на последните 20 минути, по този начин както е разказано и във видеото.

Както можете да видите и в клипа, със Shadoвplay могат да се снимат много забавни моменти. Настройките са лесни,  a резултатът е впечатляващ, изключително в случай че играете добре.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР