Едно от най-хубавите неща е да видите искрено щастие в

...
Едно от най-хубавите неща е да видите искрено щастие в
Коментари Харесай

Да подариш преживяване – безценно

Едно от най-хубавите неща е да видите откровено благополучие в очите на околните си. И защото сме сигурни, че е имало моменти, в които сте се чудили по какъв начин да ги изненадате по автентичен метод (след като сте изпълнили целия си лист с идеи), ние имаме решение. Подарете им прекарване, вълнуващи страсти и незабравими мемоари. Защото те остават вечно в сърцето, а това е скъпо.
SkyVision имат над 12-годишен опит в рисковите и авантюристичен услуги. Професионалисти, които се „ хранят “ с адреналин и знаят какъв брой е удовлетворяващо, когато превъзмогнеш страха и надминеш упованията си. Поради тази причина те оферират специфични подаръчни ваучери, с които може да зарадвате скъпите си хора - от най-зашеметяващите гледки до най-романтичните моменти за двама.
 

Предимствата на подаръчните ваучери на SkyVision:
• Луксозна подаръчна опаковка с персонално благопожелание и моден восъчен щемпел.
• Дълга годност – 12 месеца.
• Широк избор от прекарвания с опция за подмяна през целия период на годност.
• Изградена мрежа от подбрани снабдители - над 70 доверени сътрудници в цялата страна.
• Изцяло автоматизиран развой по резервация.
• Център Обслужване на клиенти.
• Сигурно онлайн заплащане и бърза доставка.
• Опция Електронен ваучер, която разрешава да закупите подарък в последния миг и да го подарите незабавно, даже след края на работното време и в празнични дни.
• Право на връщане до 14 дни.


Видове прекарвания, които може да подарите:
Както сами може да видите в, услугите са разграничени в категории съгласно „ мястото “, където се случва преживяването. Във всяка категория ще намерите разнообразни по тип прекарвания – от адреналин за най-смелите до занимателни завършения за авантюристите и цялостен релакс за тези, които желаят да избягат от напрежението.

- Скок с бънджи, издигане с балан, полет с открит или закрит жирокоптер - услуга, която се предлага единствено и само от SkyVision, скок с парашут, панорамна разходка над язовир Искър, дрифт подарък, гмуркане с акваланг и още доста други. 
Всеки един подарък от тях категория е неповторим и несравним, а заниманието и невероятнота изживявяне са обезпечени.

- Търсиш най-хубавия подарък за специфичен мъж в живота ти? Ще го намериш в SkyVision! Над 60 000 мъже са получили подарък-преживяване от SkyVision и ще се изненадаш да научиш кои завършения им харесват най-вече!
Тук може да изберете сред урок по пилотиране, офроуд с АТВ, скок с парашут, дрифт подарък, рибарски отдих, рисков ден, " Направи си жива бира ", урок по пукотевица, пейнтбол, ледено катерене на водопад.

- Тук в действителност би трябвало да подбирате деликатно, тъй като става дума за нежния пол. SkyVision обаче ни улесняват много, тъй като оферират многообразие от услуги като полет по желание, изобразяване с чаша вино, вечеря на мрачно, тайландски ритуали за тяло, конна езда, кулинарен курс, " По пътя на виното в долината на Струма ", уроци по Pole Dance, музикален урок по желание.

- Сватба, годишнина, Свети Валентин… какъвто и да е мотивът, най-хубавият подарък за двойка е споделено прекарване. Емоциите и адреналинът работят доста по-добре от комплект сребърни принадлежности.
По-хубаво от едно незабравимо преживяване е споделеното незабравимо преживяване. Вземете обичан човек и се насладете на полет с балон, яхтинг на язовир Искър, офроуд премеждие за двама с бъги, вечеря на мрачно, винен туризъм, дегустация на шоколад за двама. 
Вкусно, прелестно и занимателно! 

- Оказва се, че по-често съжаляваме за нещата, които не сме създали, в сравнение с противоположното. Понякога имаме потребност от напълно леко бутане от непосредствен човек, с цел да намерим себе си или да преодолеем страховете си. А какъв по-подходящ мотив за това от празнуването на кръгла годишнина? За да улесним избора ти, особено подбрахме най-харесваните прекарвания за празник. Никога не е прекомерно късно за премеждие!
За търсещите успокоение: яхтинг на язовир Искър, изобразяване и вино за двама, рибарски отдих
За авантюристите: полет с жирокоптер, първокласен ездови отдих за двама, полет с бало
И за най-смелите: скок с бънджи, паласейлинг, скок с парашут


  Най-желаният подарък е този, който оставя в сърцето на получателя паметен спомен. За да улесним избора ти, особено подбрахме най-харесваните прекарвания. Избери едно от тях и усмивката на рожденика е обезпечена!
Ето ги и тях: гмуркане с акваланг, полет по желание, парасейлинг, музикален подарък, каякинг, офроуд с АТВ, урок по пилотиране и доста други.
 Лято е! Не трупай движимости, създай мемоари. Лято е! Не трупай движимости, създай мемоари.
Екстремна персона си? Искаш да изживееш едно вълнуващо премеждие, само че все не ти стиска? Търсиш мощни чувства? Ние имаме решение за те...
 
  Зад всяко велико име стои най-малко един твой непосредствен – направи празника му паметен с автентичен подарък! За да улесним избора ти, особено подбрахме най-предпочитаните прекарвания за имени дни, измежду които и по-бюджетни разновидности. Избери едно от тях и усмивката на именика е обезпечена!
А те са: издигане с балон, конна езда, рафтинг по река Струма, джетпак, ръководство на джет, разходка с моторна лодка за двама, виртуална действителност, " Направи си жива бира ".
 
Подарявайки ваучер от SkyVision, вие подарявате скъпо прекарване и незабравими мемоари!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР