Едно от най-горещите имена от тежка категория в професионалния бокс

...
Едно от най-горещите имена от тежка категория в професионалния бокс
Коментари Харесай

Тайсън Фюри изригна срещу Еди Хърн: Този не разбира нищо от бокс

Едно от най-горещите имена от тежка категория в професионалния бокс – Тайсън Фюри организира поредна офанзива против мениджъра на Антъни Джошуа – Еди Хърн. Причина за това стана изказванието на последния, че Фюри (28 победи, 20 нокаута, 1 равенство) е спечелил прекомерно елементарно мача си против германеца Том Шварц в Лас Вегас по-рано този месец.

Във Англия несъмнено се следи съревнование сред Фюри и Ей Джей, което обаче тече повече отвън кръга. Циганския крал беше безапелационен, че Хърн не трябва да приказва доста за бокс, защото му липсват съществени знания в тази тенденция, визирайки скорошните загуби на двама от неговите клиенти – Джошуа и Дерек Чисора.

„ Разбира се, че Еди Хърн ще каже нещо отрицателно за мен, тъй като неговата златна гъска беше прегазена от един тулуп (Анди Руис-младши). Той би трябвало да се опита и да ме дискредитира, с цел да наподобява самият той по-добре”, съобщи 30-годишният Фюри.

„ Всеки боксьор, който не му принадлежи, не коства. Всеки от неговите бойци е популярен. Не вярвайте на нито една негова дума. По мое мнение той не схваща нищо от бокс.”

„ Неговият Дерек Чисора загуби от Агит Кабайел, тъй като не си свърши домашното. Джошуа падна от Руис, тъй като си правеше изводите от тялото на противника и не изучи стила му на боксиране. Това е истината”, съобщи Фюри.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР