Едно от най-емблематичните предавания на bTV и такова, без което

...
Едно от най-емблематичните предавания на bTV и такова, без което
Коментари Харесай

Спомени за предаването "Сблъсък": Иван и Андрей за началото на пътя си в телевизията


Едно от най-емблематичните излъчвания на bTV и такова, без което детството и юношеството на доста фенове не би било същото – „ Сблъсък “.

Иван и Андрей описаха по какъв начин са основали предаването и че на 20 година са били напълно разнообразни.



„ Идеята за " Сблъсък " идваше от една обичана имитация на татко ми, че няма нищо по хубаво от един величествен скандал и аз споделих на Иван, че някакви хора би трябвало по някаква причина да се карат. После на него му хрумна форматът това се случва в боксов кръг. От пръв взор ще стане разпознаваемо, си помислихме тогава “, описа Андрей.

Той показа и че приготвя биографично издание, в което ще се споделя за началото на " Сблъсък ", както и доста други истории от живота им.



Иван показа, че надали в този момент може да се върне „ конфликт “, тъй като тогава силата е била друга, изказът и държанието са вървели по ръба на допустимото:

„ Живеехме един доста занимателен живот. Целият екип бяхме на един ум, доста се смеехме, доста се радвахме на всеки един миг. Бяхме доста разкрепостени, имахме доста свободен език, прекомерно свободен в някои моменти. “

Те описаха и за сериалите, в които вземат участие като продуценти.

На 24 февруари в 20:00 ч. стартира „ Мен не ме мислете. А вторият сезон на „ Съни бийч “ дава обещание да е по-добър и от първия.

Вижте целия диалог във видеото.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР