Едно от главните условия за прекратяване на войната в Украйна

...
Едно от главните условия за прекратяване на войната в Украйна
Коментари Харесай

Условие за край на войната – 100 км мирна зона между Украйна и Русия

Едно от основните условия за преустановяване на войната в Украйна ще бъде основаване на демилитаризирана зона с Русия с широчина не по-малка от 100 км.

Това разгласи ръководителят на основното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата Кирил Буданов.

„ Въпросът за преустановяване на войната – това е основаването на демилитаризирана зона. Това е нашата цел “, съобщи Буданов в изявление за YouTube-канала „ Исландия “.

По неговите думи широчина от 100 км на такава неутрална е „ безусловно вярна “, защото през нея няма да е допустимо нанасяне на провали с „ стандартни средства “.

Буданов означи, че политическият модел в Русия надали ще се промени след напускането на Владимир Путин, по тази причина точно е нужна демилитаризираната зона. Тя ще е мярка за отбрана, включително от нов „ тиранин с упоритости “.

В сегашния стадий на войната съветската войска се изчерпа, сподели още шефът на украинското военно разузнаване. Според него обаче численият състав на съветската войска е огромен и човешкият запас на Москва стига за неопределен срок. Но качеството му единствено ще пада, както от позиция на военната подготовка, по този начин и откъм техника и въоръжение.

Етикети: Войната в Украйна
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР