Едно нетрадиционно прекарване на празника на любовта и виното, предлагат

...
Едно нетрадиционно прекарване на празника на любовта и виното, предлагат
Коментари Харесай

New Bloom Winery със специален подарък за Св. Валентин в Пловдив

Едно нетрадиционно превозване на празника на любовта и виното, оферират от МаскАрт.

На 14 февруари провеждат в Дома на културата "Борис Христов " в Пловдив специфична театрална вечер, отдадена на изкуството, любовта и виното. От 19 часа ще стартира авторския концерт-спектакъл „ Грамофонът “ на Виктор Калев. А след него ще има празничен коктейл с осъществяване на Мирослава от X-factor. Музикалните изненади ще бъдат сервирани с показване на едноименната серия виновност на New Bloom Winery. За тях ще опише малко повече ръководителят на Асоциацията на сомелиерите в България Михаил Марковски. Серия включва едно бяло, едно розе и две червени виновност. Червените са от нетрадиционните сортове Дорнфелдер и Регент, които само New Bloom Winery отглежда у нас.
„ На 14 февруари означаваме един от най-популярните български национални празници, свързани с виното - Трифон Зарезан, а неотдавна на този ден стана съвременно да се чества и Свети Валентин - ден на влюбените. Независимо от мотива, денят сигурно е специфичен и си заслужава да го споделите с непосредствен човек “, предлагат от маза New Bloom. "Виното е лирика в бутилка " - е споделил Робърт Луис Стивънсън, а "поетите " от маза New Bloom са избрали да подарят на пловдивчани точно своята лимитирана серия New Bloom, която включва забавни и запаметяващи се виновност в жанр Нов свят. Всички, закупили билети за постановката, ще могат да им се насладят на 14-ти и да научат от първо лице по какъв начин да разпознават качественото вино.
„ Независимо дали празнувате и какво, една театрална вечер и няколко споделени тостове са отлично предложение за сряда вечер “, разясняват уредниците. Целта на вечерта е да предложи опция в заниманията във връзка на известния празник. Инициативата се реализира с поддръжката на община Пловдив.
Спектакълът „ Грамофонът “ показва едно вълнуващо странствуване през годините, изпълнено с комизъм, носталгия и обич. Постановката включва автобиографични истории на Виктор Калев и български песни на обичани реализатори, изпяти и изиграни от артиста. Сценарият за текста е на Ваня Щерева по разкази на Калев. Мирослава Тодорова е от Пловдив и остана измежду финалистите в петия сезон на X Factor като впечатли журито и публиката с неповторимо джаз звучене.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР