Едно момче прикова вниманието към изборите, но не с политическа

...
Едно момче прикова вниманието към изборите, но не с политическа
Коментари Харесай

Избори и мускули: Кое е момчето, което показа бицепси по време на жива връзка на bTV?

Едно момче прикова вниманието към изборите, само че не с политическа пропаганда, а с мускули. Той провокира същински възторг в обществените мрежи, откакто по време на жива връзка в утринния блок на bTV от залата, в която се предават изборните бумаги след балотажа в София, застана на заден декор и си съблече тениската, с цел да покаже бицепси.

Загрявка с хореографски детайли в директен ефирен ефир

Вижте кой е той и за какво се съблече в утрото след изборите. 

Той е на 19 година, студент. Казва се Костадин Ножаров. Намираме го в столичния плувен басейн „ Мадара “, където тренира всеки ден.

Първият въпрос, който му задаваме: „ Защо се съблече и театралничи в следизборното утро? “

„ От мен се изискваше да вкарвам данни от протоколите на всички дали своят вот хора. От секциите идват при нас. Видях екипа на bTV. Нямаше по какъв начин да не го виждам. Обичам камерите. Така е. Няма да излъжа. От малко прилив на сила си разреших да направя нещо не толкоз етично, само че за сметка на това показващо, че след един много досаден, бих споделил, изборен ден, хората бяха много натоварени, много отегчени някои. Исках да разведря ситуацията. Малко по този начин да придам по-хубаво въодушевление на хората и също по този начин да стимулирам младите да упражняват повече и да покажа, че не всички компютърни експерти са заседнали. Както се споделя – здрав дух, крепко тяло “, изясни младият мъж.

В Северозапада членовете на комисиите бяха едни от най-емоционалните около отчитането на гласовете

Видеото бързо се популяризира онлайн и следват стотици мнения във Facebook и Инстраграм.

„ Получих доста внимание от всички мои другари, познати и освен. Много известно стана видеото, в което си смъквам тениската и демонстрирам някой различен мускул. Имаше доста внимание и не чаках да се популяризира толкоз доста “, разяснява още той.

Костадин е един от тризнаци. С брат си и сестра си са от дребни в басейна. Самият той има стотици медали от надпревари.

Проследете с нас протичането на локалните избори с най-важните вести за столицата

Освен от плуването, негова пристрастеност са и компютрите. От тази година е студент по киберсигурност. Иска да стане ИТ експерт. Според него всяка компютърна система може да бъде хакната, в случай че не е добре предпазена.

И в случай че политиката не подготвя хората да гласоподават, то най-малко може след последния избор Костадин да е призовал хората да спортуват.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР