Едно често срещано погрешно схващане в света на фитнеса е,

...
Едно често срещано погрешно схващане в света на фитнеса е,
Коментари Харесай

Забравете коремните преси – имате нужда само от чифт дъмбели и 7 упражнения, за да изваете корема си

Едно постоянно срещано неправилно разбиране в света на фитнеса е, че би трябвало да се вършат безкрайни часове коремни преси и дъски, с цел да се построи мощно и дефинирано ядро. Но кой има време за това? Не ние.

Добрата вест е, че нямате потребност от обилие от време, с цел да посветите на трениране на междинната си част, само че построяването на същинска мощ и постигането на формулировка в сърцевината ви изисква стратегически извършения, ориентирани към основни мускули. Онлайн фитнес треньорът Британи Уилямс сътвори подготовка със седем извършения, фокусирана особено върху долните коремни мускули и косите мускули. Работата върху тези мускули ще ви помогне да постигнете уравновесено и изваяно ядро ​​и всичко, от което се нуждаете, с цел да завършите тренировката на Уилямс, е стол и чифт дъмбели.

Важно е да се означи, че няма две идентични тела и не на всички коремните мускули са толкоз забележими, колкото и на другите, без значение какъв брой коремни преси или коремни преси вършиме дневно. Това може да се дължи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР