Едни разговори повече преди трети мандат са по-добре, отколкото опозиционни

...
Едни разговори повече преди трети мандат са по-добре, отколкото опозиционни
Коментари Харесай

Бабикян: Някой непрекъснато спира НС, но нови избори са за психиатрия

Едни диалози повече преди трети мандат са по-добре, в сравнение с опозиционни престрелки . Трябва да се откри работещ вид, тъй че всяко ново предложение може да се окаже потребно. Това съобщи пред Българска национална телевизия Арман Бабикян от " Изправи се. БГ, Ние идваме ".

Имахме съвпадения по политики с Има Такъв Народ, след това обаче беше спуснат кабинет , а. Така. Никой не пожела лични представители в това държавно управление и Слави Трифонов не искаше, разяснява той.

Безкритично никой в никакъв случай нищо не е казвал, безапелационен е той.

Изборите не са инструментът, който ще накара да се свърши работата, би трябвало дипломация , политическите водачи би трябвало да спрат да се държат като дребни деца . Няма пари, хората изобщо не ги интересува кой какво мислил за другия, счита още Бабикян.

Като " развой сред всички, които са се изронили от Българска социалистическа партия и оставката на Мая Манолова от партията " дефинира Бабикян по предлагането за третия мандат. Виждал съм го от времето на Съюз на демократичните сили , сподели той.

Разум и рацио, това би трябвало, с цел да се свърши избрана работа и явно ще се съгласяваме с неща, които не желаеме, разясни още Бабикян. Той съпостави обстановката в Народно събрание по този начин: " Нацупени моми - няма да договарям, тъй като Иванчо ме съобщи . Ако не създадат крачка, значи, че не политическо безумие ги е тласнало, а значи нещо доста съществено ".

Статуквото остава непокътнато , дълги ръце не съм виждал, а приказвам за хората, които до през вчерашния ден ограбваха страната и създаваха мощни точки за въздействие, управляваха до през вчерашния ден и няма по какъв начин да трансформират разпоредбите, само че фактът, че по този метод стопира Народно събрание.. непрестанно прекъсване на Народно събрание значи, че желаят да се реконструират още веднъж . Хората не желаят, до момента в който ни занимават с Министерски съвет.. някой непрестанно блокира Народното събрание, проучва Бабикян. Той добави, че не се договаря за имена за кабинет на този стадий сред партиите.

Има догадка за избори след 7 месеца : " Някой реши, че е значимо да се прескочи зимата, коронавирус рецесията, цените, имигрантите и да се стигне до пролетта да са новите избори, след 7 месеца. Не съм сигурен, че е по този начин, само че е краткотрайно решение и няма да е с президентските избори ", сподели той.

Относно третия мандат, Бабикян разяснява, че на който и да е даден, ще бъде сложен . Обратното е насмешка с хората, непрестанно към урните , за да получим един и същи мандат, това е за психиатрия , сподели още Арман Бабикян. Третият мандат няма логичност, а е избор на президента на страната, разяснява депутатът.

Арман Бабикян сподели, че ГЕРБ и Има Такъв Народ са в съпротива . По едно време се объркаха и взеха решение, че ще са съпротива на Кирил Петков, огромна нелепост , разяснява още депутатът от ИСБГНИ.

Партията не мисли на този стадий за своя кандидатура за президент, благосклонностите са към настоящия президент , само че не се прави подобен диалог сега, рано е, сподели Арман Бабикян, уточнявайки, че не са задоволително огромни да издигат претендент.
 Арман Бабикян: Който желае нови избори, явно не желае промени
Арман Бабикян: Който желае нови избори, явно не желае промени

Трябва да се спуснат още веднъж мостовете
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР