Едни от най-популярните инфлуенсърки и доскорошни партньорки в живота –

...
Едни от най-популярните инфлуенсърки и доскорошни партньорки в живота –
Коментари Харесай

Най-известната инфлуенсърска двойка обяви раздяла: Едната изневерила на другата с мъж?

Едни от най-популярните инфлуенсърки и досегашни партньорки в живота – Айда Редру и Лусия де ла Пуерта, оповестиха в обществените мрежи, че към този момент не са дружно.

Раздялата им е изненадваща, поради това, че двете бяха неразделни и непрестанно демонстрираха любовта си. Преди няколко седмици даже оповестиха за редица взаимни планове, по които работят и които се надяват да осъществят в близкото бъдеще.

Сега обаче двете помолиха почитателите си за усамотение, с цел да могат да преживеят този миг, който дефинираха като „ доста сложен “. Първа за раздялата заяви Лусия, която показа, че „ нещата не са се развили както е очаквала “.

Понякога се постанова пътищата ни да се разделят. Ще ви помоля за схващане, тъй като моментът е доста сложен и тежък за мен, написа Лусия в обществените мрежи.

Още в петък Лусия разгласява в Туитър загадъчно известие, което гласеше: „ Разбрах нещо, което не бях очаквала и което ме свари тотално неподготвена. Когато съм подготвена, ще разкрия повече “.

Тогава почитателите ѝ заподозряха, че най-вероятната причина за неочакваната разлъка е била невярност от страна на Айда, в основата на която е бил забъркана не друга жена, а мъж.

Двете към момента не са дали пояснение какво е прекратило връзката им. Известно е, че Лусия е напуснала Мадрид и се върнала в Билбао, с цел да продължи стажът си по медицина.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР