Едни от най-известните плажове по Черноморието ни вече имат концесионери.

...
Едни от най-известните плажове по Черноморието ни вече имат концесионери.
Коментари Харесай

Вече са ясни цените за чадър и шезлонг за някои от най-апетитните ни плажове

Едни от най-известните плажове по Черноморието ни към този момент имат концесионери. Договорите са за период от 15 години, а решението стана факт на днешното съвещание на Министерския съвет.
За концесионер на морски плаж " Росенец-север ", община Бургас, е избран " Хермес Солар " ООД. Концесионер на плаж " Св. Влас - болничното заведение ", община Несебър става " Тера Тур Сервиз " ЕООД. Плаж " Слънчев бряг - север ", община Несебър ще се стопаниства от " Голден сендс бийч " ООД, а плаж " Несебър - юг ", община Несебър ще се ръководи от " Ауто Фактор " ЕООД.
За плаж " Росенец-север " концесионерът се задължава да предлага в зоната за платени плажни такъми цена за един чадър от 10 лева и за един шезлонг също от 10 лева . Цените за оборудванията на плаж " Св. Влас - болничното заведение " са надлежно по 7 лева чадър и шезлонг за по 9 лева ще се оферират на плаж " Слънчев бряг - север ", а на плаж " Несебър - юг " цената ще им е по 8 лева .
Годишно концесията за плаж " Росенец-север " ще е 12 092,40 лева с Данък добавена стойност, за плаж " Св. Влас - болничното заведение " - 64 807,45 лева с Данък добавена стойност, за " Слънчев бряг - север " - 1 664 784,18 лева с Данък добавена стойност и за " Несебър-юг " - 320 756,11 лева с Данък добавена стойност.
Средствата за организация на целогодишно санитарно хигиенично поддържане на плаж " Росенец-север " са в размер на 20 000 лева без Данък добавена стойност. За вложения за целия период на концесията за възстановяване на пешеходния достъп до морски плаж " Св. Влас - болничното заведение " са планувани 272 000 лева без Данък добавена стойност. Сумата за възстановяване на образа на морски плаж " Слънчев бряг-север " е 12 567 875 лева с Данък добавена стойност. Инвестициите в ограничения за запазване на околната среда и предпазените територии на плаж " Несебър-юг " са 4 891 749 лева с Данък добавена стойност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР