"Едни от бичовете на нашето съвремие са фалшът, лицемерието и

...
"Едни от бичовете на нашето съвремие са фалшът, лицемерието и
Коментари Харесай

Даниел Петканов за Милен Петков: Моят най-добър приятел и втори баща

"Едни от бичовете на нашето съвремие са фалшът, лицемерието и мързелът. Моят най-хубав другар беше противовес на тези три думи. Благодарение на него дължа живота, който повеждам в този момент! "

Това написа във фейсбук профила си Даниел Петканов, дълготраен другар на журналиста Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва, който почина в тежка злополука край столичен мол на връх Великден.

"С него се срещнах на 31 май 2010 година в Аулата на УНСС. В 19:30 започваше състезанието "Мис и Мистър УНСС " и аз участвах в него.

"Когато пристигна моят ред да се изявя поздравих непринудено Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва от сцената по микрофона и той ми върна някакъв отговор, само че толкоз ме тресеше адреналина, че дори не асимилирах какво сподели. Милен присъстваше на събитието като част от журито на състезанието. "


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР