Една трета от потребителите на Топлофикация София ще останат без

...
Една трета от потребителите на Топлофикация София ще останат без
Коментари Харесай

Без топла вода за около седмица в края на месеца за потребители на Топлофикация София

Една трета от потребителите на " Топлофикация София " ще останат без топла вода за към седмица в края на месеца поради поправки в мрежовата помпена станция на Топлоелектрическа централа " София Изток ". Това постанова подаването на топлата вода към 140-те хиляди клиенти, захранвани от топлоцентралата, да бъде прекратено в интервала от 28-и юли до 4-и август. 

От " Топлофикация-София " оповестяват, че помпената станция, ситуирана в централата, подава топла вода на клиентите си целогодишно. 

Ремонтните действия, които могат да бъдат изпълнени единствено през приемна централа, включват замяна на спирателни и регулиращи кранове за безпроблемна употреба и обезпечаване на качествено и надеждно топлоснабдяване. 

Периодът на прекъсване на централата ще бъде употребен и за осъществяване на профилактика на съществени и спомагателни уреди, както и за неотложни поправки на сектори от топлопреносната мрежа, показват от топлофикация. Сред 20-те квартала, които ще останат без топла вода в най-топлите дни на лятото, са едни от най огромните и най-гъсто обитаемоте квартали. 

Всички елементи на " Младост " и " Дружба ", " Студентски град ", " Гео Милев ", " Дианабад ", " Витоша ", не дребна част от " Лозенец ". 

От " Топлофикация София " показват още, че информация потребителите могат да получат посредством интернет уеб страницата и на телефоните на сдружението, а могат също след регистрация на страницата на компанията да получават вести за всички спирания на топлоснабдяването.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР