Една седмица преди да му се роди втория син, Кубрат

...
Една седмица преди да му се роди втория син, Кубрат
Коментари Харесай

Андреа разобличи брутално новата на Кубрат

Една седмица преди да му се роди втория наследник, Кубрат Пулев персонално е честитил рождения ден на Андреа в столичен ресторант. Нещо повече! Двамата не просто са седели на една маса, само че и май са се сближили още веднъж, нищо че раздялата им бе шумна, скандална и към момента необятно коментирана.

Наскоро поп фолк звездата сподели фотография от персоналния си празник, на която се вижда и Кубрат. Кадърът очевидно е дело на умел фотограф, тъй като е видно, че топ боксьорът ни се старае да се скрие зад рожденничката, на която преди този момент е подарил безценен подарък - гривна на Картие за 12 000 евро!

Скандалната фотография беше крита усърдно до момента, само че ето, че към този момент е ясно, че нещата не са такива, каквито наподобяват. А потвържденията за това, както се споделя, към този момент валят като из ведро от профила на Андреа, която даже качи фрагмента на стори в Инстаграма си, уточнявайки датата - 23.01.2023 с думите " За да не пишете отново " луда "!



И скандалното не свършва дотук! Близки до поп фолк звездата издават, че сега Кубрат Пулев е в голяма алтернатива и напрежение какво да направи. Искал още веднъж да се съберат с Андреа и да отворят нова страница в живота си, в същото време към този момент е татко на две деца от друга жена.

Другата жена пък, както излиза наяве и от записа, а от това, което споделят доближени до певицата, непрекъснато му правела вълшебства, още през цялото време, за да има деца от нея. Това към този момент е реалност, само че май е реалност също и че в този момент Андреа е индивидът, който крепи и въодушевява Пулев, макар претърпяното отчаяние.



Скандалният телефонен диалог, който изпълнителката качи в You Tube канала си, безусловно взриви мрежата, предизвиквайки за броени минути същинска буря от мнения. От близо 15-минутния диалог излиза наяве какво е същинското лице на новата жена в живота на Кубрат Пулев, каква серия от измами и измами е правила досега, както и какво желае да измъкне под носа на Кобрата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР