Една резолюция на Европейския парламент ядоса Русия. Тя отговори чрез

...
Една резолюция на Европейския парламент ядоса Русия. Тя отговори чрез
Коментари Харесай

Поздрав от Кремъл. Защо готвачът на Путин приготви кървав чук за Европейския парламент

Една резолюция на Европейския парламент ядоса Русия. Тя отговори посредством близкия до президента Владимир Путин предприемач Евгений Пригожин. Основателят на частната военна компания " Вагнер " насочи обръщение в собствен жанр - калъф за цигулка с ковашки чук с петна като от кръв. Какво желае да каже Кремъл?

На 23 ноември Европарламентът, с която разгласи Русия за " страна, спонсор на тероризма " и прикани " Вагнер " да бъде приета за терористична организация.

Още на идващия ден известният като Готвача на Путин Евгений Пригожин , чиято формация от наемници води война интензивно в Украйна, реши да отговори в негов жанр.

Пресслужбата на компанията му " Конкорд ", заяви, че той има " осведомителното обръщение, което би трябвало да бъде изпратено до Европарламента ".

" Проведох среща с командирите на ЧВК " Вагнер " и им оповестих тъжна вест. Не знам кой закон урежда активността на Европарламента, само че съгласно нашето законодателство от през днешния ден ние го разгласяваме за разхлабен . Но преди тази процедура да влезе в действие, бях инструктиран да предам на Европарламента един информативен куфар ", написа самият Пригожин в Telegram и разгласява видео.

В него се вижда по какъв начин мъж, по-късно разпознат като неговия юрист, предава на различен незнаен мъж калъф за цигулка. Когато куфарът се отваря, в него няма музикален инструмент, а чук с червени петна по дръжката, които наподобяват като кръв.

Върху металната част от чука се вижда надпис ЧВК (частна военна компания бел. ред.) „ Вагнер “.

Първоначалната информация гласеше, че символичното обръщение е предадено в Европарламента, само че това не беше доказано.

След това се разбра, че калъфът с чука е предаден от юриста на представител на Telegram канала КИБЕР ФРОНТ Z
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР